Свети Валентин

Свети Валентин
Настрой низходяща посока

205 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

205 артикула

на страница

Продукти на фокус

Изборът за подарък за Свети Валентин се усложнява с всяка изминала година. Въпреки че, познавате партньора си по-добре, вие вече сте му подарявали какво ли не. Всяка година се опитвате да сте оригинални и да изберете подарък, който да е различен. Ако сте в дълга връзка, то със сигурност оригиналните идеи за подарък малко по малко се изчерпват.

Dara.bg е мястото, където ще намерите интересни подаръци за Свети Валентин. Ние знаем, колко е важен този ден за вас и вашата половинка, за това сме подбрали най-романтичните предложения, с които да го/я зарадвате.

В тази категория ще намерите подаръци, с които да предадете посланието „Обичам те“ без думи. Тези подаръци са подходящи не само за Свети Валентин, а и за всеки романтичен повод, който празнувате като двойка.

Подари любов с романтичен подарък от Dara.bg

Подаръкът е начин да изразим любовта си и грижата към нашият партньор. Всеки обича да чува думата “Обичам те”, но и чака с нетърпение това силно твърдени е да бъде потвърдено с подарък избран с много любов. Няма влюбен човек, който да не се вълнува какво ще получи за Свети Валентин, колкото и да го отричат някои хора.

В нашия онлайн магазин ще намерите изключително богат избор от романтични подаръци за Свети Валентин:

  • Чаша „Обичам те“;
  • Чаша „Ти си най-хубавото нещо в живота ми“;
  • Комплект чаши за влюбени;
  • Статуетка влюбени с красиви форми;
  • Метални кутии във формата на сърце;
  • Букет роза в различни цветове;
  • Парти надписи с различно послания;
  • Балони с форми на сърце и надпис Love you;
  • Подаръчни кутии във формата на сърце.

Поднесете избраният от вас подарък в красива кутия с подходящ цвят и форма, за да постигнете една запомняща се визия, която да породи положителни емоции.

Трифон Зарезан или Свети Валентин – подаръци за всеки повод

Ние в България обичаме да казваме, че празнуваме Трифон Зарезан, а не Свети Валентин. Без значение кой от двата празника предпочитате, всички сме единодушни, че трябва да подготвите интересен подарък за 14 февруари.

Бутилка вино в романтична опаковка, чаша с мило послание или букет рози, изборът е ваш, но какъвто и да е той ще го намерите при нас.

Това е най-романтичния ден от годината, за това не пропускайте да изненадате половинката си. Поръчайте романтичен подарък избран от категорията Подаръци за Свети Валентин на Dara.bg. Ние доставяме на територията на цялата стана до адрес или офис на куриерска фирма. Направете покупка над определена сума и се възползвайте от опцията за безплатна доставка.