Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Други

Настрой низходяща посока

31 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

31 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Разгледали сте всички възможни предложения в магазина ни за детски играчки за момчета, но не сте успели да откриете перфектното подаръче за вашия мъник, с което да го наградите за доброто му поведение напоследък? Имаме още варианти за изненада на малчугана и именно тях ви представяме в категорията други играчки за момчета.

Тук включваме всички останали предложения на Dara.bg, които може да зарадват малките господа, осигурявайки им интересно средство за игра. Разгледайте текущите ни предложения и поръчайте с лекота следващото подаръче за любимия мъник, което ще получите на достъпна цена от онлайн магазина ни.

Фигурки динозаври, диви и домашни животинки

Динозаврите – децата или ги обожават или не показват никакъв интерес към тях. Ако и вашето дете е любител на стария свят, комплект гумени фигурки динозаври би бил страхотен подарък, който ще накара очичките му да заблестят от ентусиазъм.

Не изпускайте възможността да му дарите радостта от това да се запознае още по-отблизо с древния вид, който някога е доминирал земното кълбо и да създава собствени въображаеми сценарии, играейки си с реалистичните фигурки. Позволете му да изгради свой мини Джурасик парк, който да се превърне в част от любимите му игри с приятели.

Тук ще откриете и комплекти домашна ферма или пък дива джунгла, които са чудесен вариант за подарък за деца, които имат афинитет към животните. Може да използвате играчките и като средство за научаване на имената на всички животни и възпитаване на любов към всички.

Аксесоари за професии, спортни игри и други топ играчки за момчета

В настоящата категория с други детски играчки за момчета може да закупите и занимателни детски комплекти с тематика „професии“. Така например можем да ви предложим интересен зъболекарски сет с всичко необходимо за поддържане на здрави зъби и искряща усмивка.

Детето проявява интерес към лекарската професия и заявява, че иска да стане доктор? В Dara.bg имаме перфектното попадение - лекарски комплект, който ще помогне не само за доизграждане на фината му моторика, но и за възпитаване на съпричастност и грижа за околните.

Предлагаме и няколко спортни игри като въздушен футбол с „топка“, под формата на диск и мини вратички, който е чудесна активност за двама и може да се играе спокойно дори в стаята.

Класическа народна играчка бардуче (керамична свирка), фигурки с герои от любимите анимационни герои като „Зоотрополис“ и „Скуби Ду“, детски кутии за съхранение и много други интересни занимателни игри и играчки ви очакват в нашия каталог от предложения на достъпна цена.

Разгледайте предложенията ни и грабнете прекрасен подарък за своето момче, с който да му направите малка радостна изненада, осигуряваща часове на игра и забавление.