Моделини и пластилини

Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Пластилинът е незасъхващ гъвкав материал, който се използва за моделиране и скулптиране на всякакви триизмерни форми. Предлага се в различни цветове и се манипулира изключително лесно с ръка, пръсти или с прости инструменти.

Една от ключовите му характеристики е, че може да се преоформя и използва многократно, тъй като не изсъхва и не се втвърдява. Това е изключително популярен материал и е предпочитано средство за забавление от малки и големи.

Dara.bg ви предлага разнообразие от бюджетни интересни детски моделини и пластилини, както и комплекти с такива, които могат да бъдат страхотен подарък за някой мъник. Разгледайте колекцията ни с предложения и направете своята поръчка още днес, за да зарадвате малчуганите вкъщи час по-скоро.

Страхотни цветни моделини и пластилини на отлична цена

За пръв път ще купувате пластилин на своето дете и се чудите дали играта с него ще му хареса? Стига малчуганът да е на поне 3 години, незасъхващият цветен материал за моделиране със сигурност ще представлява особен интерес за него.

А в Dara.bg разполагаме с доста голям набор от предложения, измежду които може да изберете перфектното попълнение за детския кът у дома.

За най-малките имаме страхотни предложения от безопасна цветна моделираща глина с нетоксични компоненти. А комплектите ни със сладки фигурки на животни, плодчета, сладоледи, близалки и понита ще помогнат за бързото и лесно изграждане на красиви форми от пластилин, дори и от все още неумелите ръчички.

За вече поотрасналите спецове можем да предложим интересни комплекти, като например такъв за фризьорски салон, с помощта на който малчуганите ще могат да създават интересни и забавни прически върху включените в пакета човечета.

Имате нужда от хубав пластилин за детската градина или за училище? Разполагаме и с напълно класически варианти на много изгодна цена, които дават пълната творческа свобода за развихряне на въображението и артистичността.

Тук ще откриете и практични комплекти с моделини и пластилини, поместени във функционален контейнер с весел дизайн, който ще помага на детето да съхранява прилежно своите моделини. Имаме и страхотно предложение 2 в 1, в което капакът на кутийката за съхранение е оформен като касичка.

Предимствата на моделиращите материали „направи си сам“

Ако детето ви обича да прави нещо с ръцете си, моделините са страхотна опция за игра. С тях то ще развива уменията си за боравене с деликатни материали и изграждане на фини детайли.

Моделирането ще насърчи творческите наклонности на детето и ще му покаже страхотното удоволствие от създаването на нещо със собствени ръце.

Материалът е не само средство за забавни занимателни активности, но и изгражда фини творчески умения, които имат значение за неговото развитие като личност.