Музикални въртележки, килимчета и активна гимнастика

Настрой низходяща посока

3 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

3 артикула

на страница

След като бебчето навърши 3 месеца е време за по-активна игра. В този етап от растежа е добре да се започне с нежни упражнения, които ще помогнат на мъника да раздвижи мускулчетата на крачетата и ръцете, както и да допринесат за стабилизацията на гръбчето. Време е за игра по коремче и гръбче!

А в Dara.bg имаме необходимите помощници, които ще направят играта по-забавна и стимулираща правилното му развитие и растеж.

Разгледайте с внимателно подбраните артикули в колекцията ни с бебешки музикални въртележки, музикални килимчета и активна гимнастика.

Различни видове музикални въртележки за кошара

Музикалните въртележки за кошара са подходящи за използване още в първите дни от появата на бебчето на бял свят.

В нашия онлайн магазин ще откриете красиви предложения за занимаване на любопитните бебешки очички, така че вниманието му да се привлича ефективно, когато стане време за сън.

Тези достъпни бебешки музикални въртележки за кошара са изработени така, че да помогнат за успокояването и предразполагането на детето с нежна музика и въртящо се движение, особено когато бебчето е нервно или не може да заспи.

Те създават предразполагаща среда за успокояване и комфорт, а цветните движещи се елементи ангажират визуално. Освен това стимулират способността за самостоятелно заспиване. Музикалната подвижна въртележка осигурява безопасен и независим източник на забавление.

Осигурява стимулация за самостоятелно фокусиране на вниманието, регулиране на емоциите и развиване на чувството за независимост.

Може да ги поставите на по-малко разстояние от бебчето, за да му осигурите възможност да си играе с тях с крачета и ръчички.

Активна гимнастика за бебета за развитие на двигателните умения

Раз, два, три – не е необходимо упражнението да изглежда по този начин, за да е ефективно. Активната бебешка гимнастика го доказва. Това е приспособление с меко килимче, върху което бебчето се поставя легнало по гръб, а над него се извисява арка с шарени играчки на достъпно разстояние за детските крачета и ръчички.

Някои активни гимнастики предлагат и подложка за крачетата, където бебето може да сритва различни бутони, активиращи музикална атракция.

В Dara.bg ще откриете няколко изключително достъпни активни гимнастики и играчки за бебе с прекрасни цветове, музика, светлини и много практичен дизайн, отговарящ на двигателните нужди на мъника.

Музикални килимчета за вече порасналите бебоци

Музикалните килимчета се препоръчват за деца над 3-годишна възраст, тъй като те могат да се насладят пълноценно на забавлението, което подобен тип интеракция предлага. Те са изключително подходящо средство за игра и активност, когато детето вече ходи самостоятелно и контролира свободно общата си моторика. Подобен помощник за игра е особено подходящ за малчуганите, които обичат музиката.