Сортери и креативни играчки

Настрой низходяща посока

32 артикула

Страница
на страница
 1. -33%

  Кат. номер: 801453

  Образователна игра за броене /дърво/
  Редовна цена 11,90 лв. Промо цена 7,99 лв.
Настрой низходяща посока

32 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Детските играчки не са само красиви цветни средства за забавление и запълване на свободното време с интересно занимание. Сами по себе си те помагат на детето да изследва безопасно околния свят още в най-ранна детска възраст.

Те подкрепят нормалния му растеж и го запознават с нови усещания, допринасят за развитието на сетивата и двигателната координация. Освен това го учат и на самостоятелност и способност за забавление, без постоянна помощ от другиго.

За правилна стимулация на развитието на детето и осигуряване на полезна, но и забавна занимавка на най-малките, в Dara.bg сме подбрали селекция от сортери и креативни играчки, богата на интересни и практични предложения за свободното време на мъниците.

Свят на цветове, забавление и учене чрез игра

В тази колекция от предложения ще откриете уникални средства за игра, които са създадени да привлекат вниманието на детето и да го ангажират с приятна за него изследователска дейност. В категорията поместваме различни видове играчки като:

 • Страхотни образователни комплекти – за събиране, изваждане, умножение и деление;
 • Сортери играчки – за сортиране на фигурки според тяхната форма и цвят;
 • Красиви и практични занимателни играчки;
 • Уникални плуващи играчки за баня с механично задвижване;

И разбира се много други варианти, според настоящите наличности в асортимента.

Най-приятният начин за детето и може би един от най-успешните за опитомяване на нови умения и научаване на нови знания е именно чрез игра. Затова и в продуктовата категория сортери и креативни играчки за бебе поместваме страхотни предложения с образователни комплекти, чрез които детето неусетно ще се научи да разпознава различни цветове, форми, цифр и букви, да смята, да пише и да „познава часовника“.

Играта с цветни кули от рингове в различна големина ще помогне на детето да разпознава коя форма е по-голяма и коя по-малка, докато се забавлява, редейки шарената дъга.

В колекцията ни ще откриете и подходящи играчки за деца над 3-годишна възраст като например комплект за шиене на цветни копчета, с който детето да придобие много семпло, но изключително полезно умение за цял живот.

Детските сортери играчки са страхотна възможност за опознаване на различните форми и цветове и създаване на усещане за пространственост. С тях детето ще развива моториката, бдителността, търпението и концентрацията си.

С какво се отличават нашите сортери и креативни играчки

Dara.bg е мястото, където имате достъп до едни от най-евтините играчки за всякакви възрасти, които не отстъпват по практичност и способност за създаване на усмивки у мъниците на нито един продукт с изкуствено завишена цена.

Нашата мисия е да бъдем оазис, в който потребителят да открие добро качество на ниска цена, което може да достъпи бързо и лесно чрез удобна онлайн поръчка, завършваща с навременна доставка.