Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Сортери и креативни играчки

Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

34 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Детските играчки не са само красиви цветни средства за забавление и запълване на свободното време с интересно занимание. Сами по себе си те помагат на детето да изследва безопасно околния свят още в най-ранна детска възраст.

Те подкрепят нормалния му растеж и го запознават с нови усещания, допринасят за развитието на сетивата и двигателната координация. Освен това го учат и на самостоятелност и способност за забавление, без постоянна помощ от другиго.

За правилна стимулация на развитието на детето и осигуряване на полезна, но и забавна занимавка на най-малките, в Dara.bg сме подбрали селекция от сортери и креативни играчки, богата на интересни и практични предложения за свободното време на мъниците.

Свят на цветове, забавление и учене чрез игра

В тази колекция от предложения ще откриете уникални средства за игра, които са създадени да привлекат вниманието на детето и да го ангажират с приятна за него изследователска дейност. В категорията поместваме различни видове играчки като:

  • Страхотни образователни комплекти – за събиране, изваждане, умножение и деление;
  • Сортери играчки – за сортиране на фигурки според тяхната форма и цвят;
  • Красиви и практични занимателни играчки;
  • Уникални плуващи играчки за баня с механично задвижване;

И разбира се много други варианти, според настоящите наличности в асортимента.

Най-приятният начин за детето и може би един от най-успешните за опитомяване на нови умения и научаване на нови знания е именно чрез игра. Затова и в продуктовата категория сортери и креативни играчки за бебе поместваме страхотни предложения с образователни комплекти, чрез които детето неусетно ще се научи да разпознава различни цветове, форми, цифр и букви, да смята, да пише и да „познава часовника“.

Играта с цветни кули от рингове в различна големина ще помогне на детето да разпознава коя форма е по-голяма и коя по-малка, докато се забавлява, редейки шарената дъга.

В колекцията ни ще откриете и подходящи играчки за деца над 3-годишна възраст като например комплект за шиене на цветни копчета, с който детето да придобие много семпло, но изключително полезно умение за цял живот.

Детските сортери играчки са страхотна възможност за опознаване на различните форми и цветове и създаване на усещане за пространственост. С тях детето ще развива моториката, бдителността, търпението и концентрацията си.

С какво се отличават нашите сортери и креативни играчки

Dara.bg е мястото, където имате достъп до едни от най-евтините играчки за всякакви възрасти, които не отстъпват по практичност и способност за създаване на усмивки у мъниците на нито един продукт с изкуствено завишена цена.

Нашата мисия е да бъдем оазис, в който потребителят да открие добро качество на ниска цена, което може да достъпи бързо и лесно чрез удобна онлайн поръчка, завършваща с навременна доставка.