Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Крафт хартия/албуми/комплекти

Настрой низходяща посока

28 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

28 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Независимо дали създаването на красиво декорирани със собствени ръце артикули е ваш занаят или хоби, има голямо значение какви материали ще използвате в творческия процес. За да имате достатъчно креативна свобода, Dara.bg ви подготвя разнообразни предложения в категорията крафт хартия, крафт албуми и комплекти.

Разгледайте колекцията ни с актуални крафт предложения и попълнете своя арсенал с красиви декоративни елементи за следващите ви красиви проекти в областта на ръкотворенето. Направете своята поръчка онлайн още днес, за да се снабдите с лекота с ново вдъхновение за реализиране на свежи DIY идеи.

Многообразие от крафт хартия, албуми и комплекти с отлично качество

Предлагаме добро разнообразие от различни модели крафт хартия на изгодна цена, която може да бъде използвана умело за завършването на много DIY задачи. Те са подходящи както за създаване на красиви вещи за лична употреба, така и за направата на чудесно декорирани подаръци за продажба.

В категорията ще откриете хартиени ресурси с различни текстури, дизайн, цветове, тематика и брой декоративни елементи, които могат да се използват за n на брой проекти за декориране.

Ето и накратко какви артикули предлагаме тук:

  • Крафт комплект за скрапбукинг;
  • Хартиени крафт комплекти;
  • Крафт комплект за картички;
  • Картонена бижутерка за декорация;
  • Крафт фоторамка за декориране;
  • Детски крафт албум.

Тези крафт принадлежности ще ви помогнат да декорирате по свой вкус и креативен нагон, без да е необходимо да харчите високи суми в процеса. Флорални елементи, надписи, детски и бебешки картинки, винтидж декорации, животинки и още куп красиви предложения чакат да бъдат открити от вашето вдъхновение в Dara.bg

Какво е крафт хартия и какво – скрапбукинг

Ако отскоро имате желание да се занимавате с подобен тип творене, най-вероятно си задавате такива основни въпроси.

Крафт хартията е вид хартия, която в класическия вариант е по-плътна, дебела и здрава от обикновената и се предлага в различни цветове, текстури и покрития. Може да се използва за скрапбукинг, правене на картички, пликове, опаковане и декориране на подаръци, направа на малки хартиени торбички и прочие.

Скрапбукинг е метод на създаване на персонализирани албуми или книги, които съдържат снимки, сувенири и други материали със сантиментална стойност и носещи дъх на спомен за любимия моменти и важни събития от живота. Скрапбукинг комплектите съдържат необходимите основни и допълнителни материали за декорация като декоративна хартия, стикери, надписи, панделки, картинки. Страниците на готовите албуми са изключително креативни и завършени по артистичен начин.

Скрапбукингът е много забавно творческо хоби и е чудесен начин за документиране на специални моменти и етапи от живота като сватби, първа годинка на бебе, семейна ваканция, завършване и прочие.