Покривки и салфетки

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Може модата по събирането на салфетки отдавна да е отживелица, но все още съществуват много шарени модели, които да си купите. Едни от най-интересните и забавни дизайни на салфетки са тези свързаните с рождени дни.

Те са не само много сладки и весели, а и също могат да бъдат интересно допълнение към украсата на празничната маса.

Заедно с покривката, салфетките са детайл, който често се оставя за последния момент. Препоръчваме ви да разгледате нашите предложения за парти покривки и салфетки още сега, за да не си причинявате допълнително напрежение преди появата на вашите гости.

Защо да добавите към празничната маса шарени салфетки

Салфетките са детайл, който трябва да присъства в аранжировката на всяка маса и да бъде специално подбран спрямо събитието и цветовата гама на украсата.

Комбинирането на салфетки с правилния цвят покривка се използва в украсата на много поводи. За рожден ден тази комбинация придава допълнителна свежест и добро настроение.

Салфетки за рожден ден с надпис „Happy birthday” се предлагат в 4 цвята и 20 броя в пакет. Размерът им е 16,5 см. х 16,5 см. х 1,5 см. Тези артикули могат да се намерят в подкатегория Покривки и салфетки, която се намира в раздел Парти.

Покривки и салфетки – комбинация за красива празнична маса

Фолиевите парти покривки в различни цветове са страхотно допълнение към вашата празнична украса. Те са весели и съчетани с други детайли придават свежо настроение на празнуващите.

Друго тяхно предимство е, че не пропускат и не попиват течности. Петна от напитки или мазна храна могат да бъдат премахнати с влажна гъба.

Маса, на която е имало фолиева парти покривка остава чиста дори и след най-дивото детско парти. В момента на нашият сайт се предлагат два цвята покривки с размери 183 см. х 137 см.

Материалът, от който са изработени е фолио, който не позволява появата на мазни петна по покривката и масата.

Фолиевите парти покривки не изискват гладене и могат да бъдат използвани многократно. Съчетанието между покривката и неупотребяваните салфетки могат да се използват повторно за следващият най-близък повод.

Ние от Dara.bg знаем колко много се стараят родителите, за да организират незабравим празник за своите деца. Също така знаем, че тази задача никак не е лесна.

За това сме вашият доверен съюзник в организацията на шарено и интересно парти, като ви предлагаме много идеи за парти украса.

Разгледайте покривките и салфетките, които предлагаме и изберете тези, които ще се съчетаят най-добре с другите детайли. Ние предлагаме качествени продукти на добри цени.