Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Балони /2, 10 и 20 броя/

Настрой низходяща посока

64 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

64 артикула

Страница
на страница

Балоните са забавни, весели и красиви, те са начин да зарадвате някое дете с подарък балон или да направите ефектна украса на някои повод. В различни цветове и размери, балоните привличат с множеството си функции. Всеки, като малък си е играл с балони, те са любими на децата и са достъпен начин да ги зарадвате. Предпочитани са и от възрастните, за да украсят за рождения си ден или за повода на дете си.

Без значение от вашата възраст, балоните са подходящи за всеки. Затова ние от сайта Dara.bg се погрижихме да селектираме най-качествените и красиви балони за вас. За всеки ден и всеки повод. Разнообразни цветни и носещи радост, нашите балони са подходящи за малки и големи. А огромното им разнообразие ви дава възможност да изберете балони в любимите си цветове, с които да украсите на някои празник или да зарадвате някое дете.

Какви балони може да разгледате на нашия сайт

В категорията балони /2, 10 и 20 броя/ на нашия онлайн магазин, имате шанс да разгледате разнообразни латексови балони, в различни цветове, размери и опаковки с различни бройки от тях. Знаете, че обикновените латексови балони са най-класически и подходящи за всичко с изчистения си стил и разнообразие от цветове.

Без значение дали ги ползвате за рожден ден на дете, юбилеи на възрастен или корпоративни събития, те ще се откроят и ще бъдат страхотен цветен акцент нас всеки повод. Различните размери и бройки балони, които предлагаме в категорията пък са удобен начин да се сдобивате с толкова балони, колкото ви трябват. Предлагаме малки и гигантски балони, за да имате още по-голям избор.

Балоните по два броя са и по-големи размери и са идеални, за да зарадвате детето си с тях или да ги комбинирате с по-малки балони. Ако търсите балони за украсата вкъщи на някои повод тези в пакетите от 10 или 20 вероятно ще ви бъдат достатъчни. Но ако организирате по-голямо и шумно събитие можете да вземете няколко пакета по 10 или 20 броя в различни цветове, за да е още по-цветна и зашеметяваща украсата.

В нашия асортимент ще откриете разнообразни цветове - от класическите балони в червен, жълт и син, до по-искрящи и щури цветове – яркорозово, лилаво, оранжево. Без значение дали искате да ги разпръснете в дома си, да ги съчетаете в пъстра арка или да подарите на вашето или на приятелско дете гигантски балони, с които да си играе. Нашите балони ще изпълнят всичките ви цели. Внесете радост, красота и направете всеки ден незабравим с нашите уникални и цветни балони, като изберете най-подходящите за вас!