Кутии и органайзери

Настрой низходяща посока

10 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

10 артикула

на страница

Металните кутии са един страхотен начин за съхранение на предмети от всякакъв вид, хранителни продукти, лекарства и аксесоари. Прекрасните метални кутии и органайзери, които сме ви подготвили в нашето портфолио могат да играят ролята на практични органайзери и да ви помогнат да въдворите ред в дома.

Ние от Dara.bg винаги се стараем да ви предоставяме качествени и практични стоки. Артикулите, които ви представяме в категория Кутии и органайзери са именно такива. Специално за вас избрахме най-красивите дизайни, които не само ще ви свършат страхотна работа, но и ще красят дома ви.

Приложение на нашите кутии и органайзери

Може би не подозирате колко практични са металните кутии. Те имат много приложения като само някои от тях загатнахме в увода на този текст. Освен, че са изключително подходящи за съхранение на вещи, декоративните кутии от метал за страхотен начин да поднесете подарък на близък човек.

След като изберете подходящ подарък от нашия онлайн магазин, може да поръчате и опаковка във формата на декоративна кутия, в която да го поднесете.

За целта ви препоръчваме да разгледате моделите метални кутии с формата на сърце. Те се предлагат в 3 различни размера:

  • малка - 7,5 см. х 7 см. х 4 см.
  • средна - 9,5 см. х 9 см. х 4,5 см.
  • голяма - 12 см. х 11,5 см. х 5 см.

Посочената цена включва и трите кутии. Може да изберете своя любима декорация от 3 различни дизайна.

При нас ще намерите и метални кутии за съхранение на хранителни продукти. Те имат кръгла форма и капак. Подготвили сме ви метални кутии за кафе, чай, и захар, с които лесно може да организирате домакинството си.

В портфолиото от метални кутии ще намерите такива с детски апликации. Те имат формата на купче с размери 7,5 см. х 7,5 см. х 6,5 см. В една опаковка има 12 броя. С тези кутии лесно може да съхранявате вещите на детето.

Dara.bg – най-добрия онлайн магазин за подаръци

Сигурни сме, че ще се съгласите с това твърдение. За нас Dara.bg е важно да правим нашите клиенти щастливи и задоволени от направените покупки. Освен страхотни идеи за подаръци, при нас ще намерите артикули, които ще ви помогнат да организирате дома си по най-добрия и практичен начин.

Металните кутии са едни от най-често купуваните стоки в нашия онлайн магазин. При нас ще намерите много голям избор от модели, декорации и размери метални кутии. Точно за това сме сигурни, че всеки един клиент с лекота ще може да направи правилният избор, а след това и поръчка.