Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Подаръци за Дипломиране

Настрой низходяща посока

145 артикула

на страница
  1. Чаша "Дипломиране" /300 милилитра/ Чаша "Дипломиране" /300 милилитра/
    -22%

    Кат. номер: 85765

    Чаша "Дипломиране" /300 милилитра/
    Редовна цена 13,90 лв. Промо цена 10,90 лв.
Настрой низходяща посока

145 артикула

на страница

Продукти на фокус

Предстои ви дипломиране и искате да изненадате своя класен ръководител с оригинален подарък? Или пък сте поканени на празника за завършването на близък абитуриент и се чудите какво да му подарите? В Dara.bg имаме няколко идеи, които ви споделяме под формата на готови подаръци за завършването на класа, които ще ви спестят чуденето и ще направят задачата с избора ви доста по-лека.

Възползвайте се от отличните ни условия за пазаруване в нашия онлайн магазин и поръчайте още днес харесания подарък.

Какви подаръци за дипломиране можем да ви предложим

Тук ще откриете страхотни предложения в две групи – подарък за любимия учител, с който завършващите ученици да покажат своята признателност и подарък за дипломиращия се младеж. Асортимента ни предлага наистина голямо разнообразие, затова сме сигурни, че ще откриете поне 1 подарък, който ще грабне вниманието ви. Ето и кои са най-популярните ни предложения.

Едни от любимите на нашите клиенти подаръци за дипломиране несъмнено са тези със закачлива нотка. Ако човека, на когото подарявате би се зарадвал на забавен армаган, то тук ще откриете много предложения, които ще ви помогнат да го усмихнете.

Студентски/абитуриентски комплект от шотове за спешни ситуации, моливник, статуетка, купа, орден за най-добрия ученик или учител, манерка „студентски сироп“, грамоти, сертификати, магнит за хладилник, студентска касичка, ключодържател с послание, фоторамка с надпис за запаметяване на страхотните моменти от завършването и още куп весели предложения.

Можем да ви предложим и стилни подаръци с по-луксозен вид, които спокойно може да използвате дори за подаръка на най-далновидния учител. Кутия за вино за учител, бележници за класни ръководители, луксозни химикали с надпис, стъклени фигурки, книги за пожелания

Предлагаме и готови подаръчни комплекти за ученик или учител за дипломирането. Един от най-популярните избори в тази връзка е подаръчният ни комплект с кожен тефтер, USB, термос и химикал. Имаме и още варианти с чаша, мултифункционална химикалка, ароматна свещ и декорация, комплект с портфейл, ножче и химикал и т. н.

Тук ще откриете и хубави подаръчни кутии, които да използвате за ефектно поднасяне на избраните подаръци за дипломиране. Разгледайте и балоните ни за дипломиране, които са идеални за допълване на подаръка.

Идеалните подаръци на много изгодна цена

Dara.bg е мястото, на което получавате оригинални идеи за всеки значим празник и повод и страхотната възможност да закупите хубав подарък на добра цена. Тук предлагаме стоки, изработени с мисъл и специално отношение, защото желаем да помогнем на клиентите ни да създават настроение с подаръците, които правят. Разгледайте и предложенията ни за други специални поводи и хобита.