Средства за рисуване и писане

Настрой низходяща посока

93 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

93 артикула

на страница

Продукти на фокус

Няма дете, което да не обича да рисува. Това е любимо занимание на малки и големи деца, защото развива креативността им. Създаването на красиви рисунки изисква качествени средства за рисуване.

В нашия онлайн магазин ви предлагаме разнообразно портфолио, което съдържа много цветни средства за рисуване и писане. За нас е важно да стимулираме талантите на най-малките, за това не пропускаме да обновяваме асортимента си от стоки за рисуване.

Представяме ви богата гама от средства за рисуване и писане 

Едни нови моливи или пастели биха зарадвали всеки малчуган. Децата имат богато въображение и обичат да го изразяват чрез рисунките си. Това е любимо занимание не само на децата, но и на родителите, защото им дава няколко минути за спокойствие.

Ние от Dara.bg винаги се стараем да ви предлагаме най-качествените и практични стоки. Това важи най-вече за артикулите предназначени за деца. В категорията Средства за рисуване ви представяме богата гама от моливи, пастели и цветни химикали. С тяхна помощ детето ще успее да развихри въображението си и да създаде интересни картини.

Ето и част от най-често поръчваните средства за рисуване и писане:

  • Цветни гел химикали 10 бр;
  • Гел химикал сребро;
  • Гел химикал злато;
  • Цветни моливи с пастелни цветове – 18 цвята;
  • Цветни моливи с гума – 12 цвята;
  • Професионални цветни моливи – 12 цвята;
  • Акварелни цветни моливи;
  • Мини цветни моливи – 12 цвята.

Сами може да се убедите в многообразието на нашия асортимент. Ние предлагаме различни видове средства за рисуване, за да успеем да задоволим нуждите на голям брой от нашите клиенти.

Как да изберете цветни моливи

На пръв поглед изборът на цветни моливи изглежда лесен. Въпреки това ние искаме да ви споделим няколко съвета как да познаете кои моливи са качествени.

Когато говорим за качествени моливи е добре да се запознаем с производителя. Най-добрите производители предлагат моливи, които осигуряват ярки и наситени цветове, лесна употреба и могат да се използват дълго време.

Твърдостта на мината е един от ключовите фактори при избора на молив. Моливите с меки мини са по-подходящи за постигане на гладки и плътни цветове, докато тези с твърдите мини се използват за създаване на по-фини детайли.

Някои комплекти предлагат 12 или 18 броя цветове, а други по-малко. Съветваме ви да се запознаете с наличието на цветовете преди да закупите определен комплект средства за рисуване.

Сигурни сме, че ще намерите най-подходящите моливи и цветни химикали в нашия онлайн магазин. Направете поръчка от Dara.bg и на други ученически пособия и се възползвайте от опцията за безплатна доставка над определена сума.