Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Магнити

Настрой низходяща посока

7 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

7 артикула

на страница

Комплектувате подарък за чужденец, който скоро ще си тръгва от България и искате да му оставите приятен спомен за нашата Родина? Или пък планирате да посрещнете такъв в страната не само с питка и сол, но и с прекрасни български сувенири, които да загатнат за родните красоти, в които предстои да се потопи?

Dara.bg има страхотно предложение за вас – подарете магнити за хладилник България, които са не само красива, но и практична декорация за дома.

Те са прекрасно малко подаръче както за чужденци, така и за сънародници, които са избрали гурбета отвъд нашите граници или за родолюбци, които тачат всичко българско и биха оценили подаръка подобаващо.

Какви магнити за хладилник предлагаме

Подбираме магнити за хладилник с добро качество, идващо от здравината на магнитното захващане и красивия дизайн на артикула. Предлагаме основно магнити за хладилник България с различни природни, исторически и културни забележителности и други характерни за прекрасната ни Родина елементи.

В Dara.bg имаме както семпли плоски магнитчета за хладилник, така и релефни такива. Предлагаме и декоративни магнити под различна интересна форма с допълнителни функции – например отварачка или тирбушон, каквито винаги е добре човек да има под ръка в кухнята си.

Подходящи ли са магнитите за хладилник за подарък

Магнитите за хладилник имат доста практично предназначение – да задържат важни бележки, напомняния или дори скъпоценни произведения на изкуството на едно от най-често докосваните места в дома – хладилника. Това приложение гарантира, че подаръкът ще се използва редовно и дори ежедневно.

Много хора обичат да колекционират магнити от местата, които са посетили. Това е така, защото тази семпла и малка вещ може да вкопчи в себе си прекрасни спомени от пътуване до неизследвана досега дестинация. Те напомнят за семейни ваканции, важни събития и споделени преживявания, които си струва да бъдат преоткривани отново и отново.

Ако знаете, че ваш приятел обожава магнитите, съвсем спокойно може да му подарите такъв, който да се впише в колекцията му, защото това определено ще бъде внимателен жест, който ще се оцени.

Те са доста достъпни подаръци, тъй като цената им е добра, а предлагат нещо наистина стойностно, стига човекът, на когото подарявате да си пада по такива неща. Сувенирът от пътуване може да запечата в себе си спомените, които стотици снимки от ваканцията са съхранили.

Освен това са красива декорация, която може да добави индивидуалност и характер в кухнята. Допринасят за оживяването на скучния хладилник, добавяйки цвят и движение в кухнята.

Също така това е доста дълготраен подарък, който на практика се ползва с години. Компактен е и е лесен за транспортиране и дори може да се изпрати спокойно по пощата.