Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Касички

Настрой низходяща посока

36 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

36 артикула

Страница
на страница

Разгледайте колекцията ни от практични цветни детски касички и изберете най-подходящата за своя малчуган или негово приятелче, на което му предстои празник. Това е страхотна идея за коледната размяна на подаръци в училище или детската градина и освен, че ще стои красиво в детската стая, ще послужи за започване на полезно възпитателно начинание.

Направете бърза поръчка в Dara.bg, грабвайки чудесна оферта от нашия асортимент с добро качество и ниска цена. Напълнете своята онлайн количка и използвайте офертата ни за безплатна доставка, според условията на сайта.

Детски оригинални касички за пари на клик разстояние

Два са основните вида детски касички, които се стремим да обновяваме – керамична касичка под формата на симпатична фигурка или метална цилиндрична касичка с грабващ вниманието на детето принт.

Керамичната касичка под формата на животинче е и страхотна декорация за детската стая, сливаща се напълно с нейния интериор. Този модел е вариация на класиката касичка прасенце, което след като веднъж се напълни, трябва да се счупи, за да се добереш до събраната сума, като идеята е да се изчака максимално сюблимния момент, без да се вадят парички дотогава. Металните цилиндрични касички пък са страхотна алтернатива за многократна употреба.

Който и вариант да изберете, ние адмирираме вашето решение, защото касичката е страхотен подарък с образователно и възпитателно значение. Защо?

Спестяването е добър навик, от който се черпят ползи през целия живот. Ако научите детето си да спестява и то започне самостоятелно да поема инициативата за отделяне на парички, ще му помогнете да придобие ценно и значимо умение, от което всеки възрастен човек би имал полза.

Събирането на пари в касичка има доста възпитателен и изграждащ ефект върху детето. В процеса малчуганът се учи да не харчи всичките си пари за текущи нужди, а да организира финансите си с оглед постигането на конкретни бъдещи цели. Дайте на детето си възможност да изпита удоволствието от това да види как малко по малко успява да постигне самостоятелно целта си и малките ежедневния усилия накрая се възнаграждават с голям удовлетворяващ резултат.

Няма дете, което да не изпитва вълнение при отварянето на касичката. Позволете на своя малчуган да изпита щастливото удовлетворение при изпразването на касичката и вида на всички събрани монети и банкноти.

Детски стоки, които ще се харесат на всеки малчуган

В раздела предлагаме и други детски стоки, които могат да послужат за декорация и организиране на детската стая. Разполагаме и с много други предложения за малчугани и ученици, включително практични подаръци, занимателни игри и необходимите образователни пособия.

Dara.bg – винаги на разположение с интересни актуални стоки за всеки от семейството.