Касички

Настрой низходяща посока

22 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

22 артикула

Страница
на страница

Разгледайте колекцията ни от практични цветни детски касички и изберете най-подходящата за своя малчуган или негово приятелче, на което му предстои празник. Това е страхотна идея за коледната размяна на подаръци в училище или детската градина и освен, че ще стои красиво в детската стая, ще послужи за започване на полезно възпитателно начинание.

Направете бърза поръчка в Dara.bg, грабвайки чудесна оферта от нашия асортимент с добро качество и ниска цена. Напълнете своята онлайн количка и използвайте офертата ни за безплатна доставка, според условията на сайта.

Детски оригинални касички за пари на клик разстояние

Два са основните вида детски касички, които се стремим да обновяваме – керамична касичка под формата на симпатична фигурка или метална цилиндрична касичка с грабващ вниманието на детето принт.

Керамичната касичка под формата на животинче е и страхотна декорация за детската стая, сливаща се напълно с нейния интериор. Този модел е вариация на класиката касичка прасенце, което след като веднъж се напълни, трябва да се счупи, за да се добереш до събраната сума, като идеята е да се изчака максимално сюблимния момент, без да се вадят парички дотогава. Металните цилиндрични касички пък са страхотна алтернатива за многократна употреба.

Който и вариант да изберете, ние адмирираме вашето решение, защото касичката е страхотен подарък с образователно и възпитателно значение. Защо?

Спестяването е добър навик, от който се черпят ползи през целия живот. Ако научите детето си да спестява и то започне самостоятелно да поема инициативата за отделяне на парички, ще му помогнете да придобие ценно и значимо умение, от което всеки възрастен човек би имал полза.

Събирането на пари в касичка има доста възпитателен и изграждащ ефект върху детето. В процеса малчуганът се учи да не харчи всичките си пари за текущи нужди, а да организира финансите си с оглед постигането на конкретни бъдещи цели. Дайте на детето си възможност да изпита удоволствието от това да види как малко по малко успява да постигне самостоятелно целта си и малките ежедневния усилия накрая се възнаграждават с голям удовлетворяващ резултат.

Няма дете, което да не изпитва вълнение при отварянето на касичката. Позволете на своя малчуган да изпита щастливото удовлетворение при изпразването на касичката и вида на всички събрани монети и банкноти.

Детски стоки, които ще се харесат на всеки малчуган

В раздела предлагаме и други детски стоки, които могат да послужат за декорация и организиране на детската стая. Разполагаме и с много други предложения за малчугани и ученици, включително практични подаръци, занимателни игри и необходимите образователни пособия.

Dara.bg – винаги на разположение с интересни актуални стоки за всеки от семейството.