Конфети

Настрой низходяща посока

33 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

33 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Конфетите са тези весели, цветни и обичани от всички елементи, който дават връх на всяко парти. Могат да се пуснат точно  в полунощ на нечий рожден ден, на сватба, докато преминават младоженците, с настъпването на новата година или за така популярните партита за разкриването на пола на бебе. Те са поводи за радост, допринасят за обстановката и всички ги обичат!

За да направите едно парти наистина страхотно, освен от балони, ярки светлини и музика, имате нужда и от конфети. Можете да изненадате с тях празнуващия или гостите. Както децата обичат конфети, така и за възрастните е радост да ги гледат. Ефектността им и блясъка, който попридават със сигурност ще направят всяко парти още по-незабравимо.

Ние от онлайн магазина Dara.bg знаем колко е важно за всеки празнуващ да има цветен, бляскав и незабравим купом. Предлагаме разнообразие от конфети за всеки повод и вкус, за радост на малки и големи.

Какви продукти ще откриете в категорията

В категорията конфети на нашия онлайн магазин ще откриете богато разнообрази от цветни, бляскави конфети, подходящи за всеки повод! С различни форми  цветове, по-семпли или супер цветни, всичко това, можете да изберете спрямо личните и предпочитания и повода, за който избирате конфетите.

Освен, че са подходящи за различни поводи, конфети може да използвате за различни цели. Могат да са част от декорацията на партито ви, като си разпръснете върху масата, за да добавите още блясък към декорацията и да създадете още по-празнична атмосфера. Могат да се разпръснат и на пода със същата цел, отразявайки светлината, докато гостите танцуват.

Може да се използват и за парти и игри, Те могат да се ефективен елемент за обявяване нас победителя от играта. Подходящи са и за децата ,,които толкова обичат да си играят с тях, когато се разпръснат. Затова използването им на детски партита определено е добра идея.

Също тъка конфети могат се използват за различни снимки и фотосесии, за да придадете още повече блясък и стил на декора си. Хващането в кадър на цветни конфети, летящи около вас е идея за създаване на уникални снимки и спомени на важни поводи.

Също така използването на сини или розови конфети на партита за разкриване на пола на бебе са популярен начин да разберете пола и да го споделите с гостите. Снимките ви ще станат ефектни, а идеята е забавна и практична за такъв тип парти.

Зарадвайте себе си или близките си хора с малко конфети. Добавете елемент на изненада с тях или украсете на вашето парти. Изборът е ваш, а идеите за това какво да правите с конфетите са много!