УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Уважаеми клиенти,
Поръчаните стоки от Dara.bg се доставят с куриер на адрес указан при заявката. След получаване на поръчката, посредством телефонен разговор се потвърждава поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.
Поръчки направени след 14:00ч се обработват следващия работен ден.
Поръчката Ви ще бъде доставена в срок до 24 часа на посочения от Вас адрес, в рамките на работната седмица. Заявената от Вас стока ще бъде доставена с куриерска фирма "ЛEO Експрес" Срокът за доставка зависи от графикът на на обслужване на фирма "Лео Експрес на съответната зона, в която се намирате, конкретния час и ден на направената поръчка. Доставки не се извършват в събота, неделя и в официални празници. .
Доставки не се извършват в събота, неделя и в официални празници.

Безплатна доставка при поръчка над 30 лв.
При доставка на покупки за по-малко от 30 лв. се заплаща 3,99 лв за цялата страна.

Начини на плащане

- Наложен платеж - при получаване на стоката Вие заплащате сумата на куриер. Всички разходи по наложения платеж са за сметка на Дара.бг. Вие ще заплатите единствено сумата посочена във Вашата заявка.

- По банков път - стоката ще бъде доставена след получаване на разплащането. Данните необходими за плащането ще бъдат посочени по време на Вашата заявка, както и в имейла за потвърждение на заявката.

РЕКЛАМАЦИЯ

Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването и в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

След получаване и заплащане на стоката клиентът може да поиска връщането й и възстановяване на платената от него цена когато:
- Стоката или нейната опаковка са повредени при транспортирането й;
- Не е спазен обявения срок на доставка. Срокът за доставка се договаря при потвърждаването на поръчката;
- Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок до 48 часа от доставката й.

При гореизброените случаи разходите за връщането на стоката са за сметка на продавача.

Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването и, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. В такъв случай разходите по връщането u са за сметка на клиента.