УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 
Уважаеми клиенти,
Поръчаните стоки от Dara.bg се доставят с куриер на адрес указан при заявката. След получаване на поръчката, посредством телефонен разговор се потвърждава поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.
Поръчки направени след 13:00ч се обработват следващия работен ден.
Заявената от Вас стока ще бъде доставена с куриерска фирма "ЛEO Експрес" до посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма "ЛЕО Експрес". Срокът за доставка зависи от графикът на на обслужване на фирма "Лео Експрес" на съответната зона, в която се намирате, конкретния час и ден на направената поръчка. Доставки не се извършват в неделя и в официални празници. 


Безплатна доставка при поръчка над 35 лв.
При доставка на покупки за по-малко от 35 лв. се заплаща 4,99 лв. за цялата страна до адрес или офис на куриерска фирма "ЛЕО Експрес".
 

Начини на плащане

 
- Наложен платеж - при получаване на стоката Вие заплащате сумата на куриер. Всички разходи по наложения платеж са за сметка на Дара.бг. Вие ще заплатите единствено сумата посочена във Вашата заявка.

- По банков път - стоката ще бъде доставена след получаване на разплащането. Данните необходими за плащането ще бъдат посочени по време на Вашата заявка, както и в имейла за потвърждение на заявката. Ние ще Ви изпратим фактура на имейла, след това може да направите плащането.
 

РЕКЛАМАЦИЯ

 
Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването и в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

След получаване и заплащане на стоката клиентът може да поиска връщането й и възстановяване на платената от него цена когато:
- Стоката или нейната опаковка са повредени при транспортирането й;
- Не е спазен обявения срок на доставка. Срокът за доставка се договаря при потвърждаването на поръчката;
- Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок до 48 часа от доставката й.

При гореизброените случаи разходите за връщането на стоката са за сметка на продавача.

Закупена стока може да бъде върната в 14 дневен срок от получаването и, ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. Разходите по връщането u са за сметка на клиента.