Значки

Настрой низходяща посока

6 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

6 артикула

на страница

Кой не обича да празнува и да се весели с приятели? С повод или без партито е страхотен начин да разпуснете и да се забавлявате в компанията на любими хора.

Украсата е неизменна част от едно запомнящо се парти. Цветните балони и украси придават настроение на празнуващия и неговите гости.

А защо да не добавим готини значки, които да раздадем на гостите? Това е още една интересна щриха към парти настроението, която да остане за спомен от празненството.

Детайлите са важни – значки за рожден ден

Ако сте от хората, които обичат да подготвят страхотни партита, то със сигурност знаете, че детайлите са от значение. За това ви препоръчваме да обърнете специално внимание на украсата.

Значките са едно страхотно допълнение към останалите малки детайли, които правят една украса оригинална. Те са подходящи и като малък подарък към гостите, които са уважили вашия специален ден.

В онлайн магазина на Dara.bg могат да бъдат намерени шарени и едноцветни значки. Също така се предлагат и значки със сатенена панделка в розов и син цвят. Може да ги намерите много лесно в нашия онлайн магазин.

Отворете раздел Парти, а след това категория Украса за парти, където ще намерите подкатегорията Значки. Може да закупите розови или сини в съотношение на момчета и момичета, които присъстват на партито.

Ако път търсите сладко допълнение към подарък, който ще поднасяте за рожден ден на близък значката е също оригинална идея. Добавете я към вашия подарък и ще изненадате приятно рожденика.

Сигурни сме, че ще си я запази чак до другия рожден ден. Да не забравяме, че това е готин аксесоар, който ще се откроява на празничните снимки.

Друго готино предназначение на значки за рожден ден е, че те могат да говорят вместо вас. Ето какво искаме да кажем.

Ако искате да напомните на хората около себе си, че днес е вашият рожден ден без да им го казвате си закачете значка с надпис „Happy birthday” и те бързо ще се сетят да ви поздравят.

Забавлявайте се с нас

Направете избор за значки за рожден ден от нашите шарени предложения. Поръчайте от онлайн магазина на Dara.bg всеки малък детайл нужен за вашето незабравимо парти.

Значките с надписи са чудесно допълнение към всяка украса за рожден ден и могат да се използват като малък подарък към гостите на вашето парти.

Възползвайте се от неустоимо предложение! Направете поръчка за над 35 лева и ще получите безплатна доставка до офис или адрес. Нека пазаруването да започне сега!