Пъзели

Настрой низходяща посока

54 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

54 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Играта с пъзели е любимо занимание на големи и малки. Затова в тази категория предлагаме различни варианти, съобразени с особеностите на конкретните възрасти, за които са проектирани.

Тук ще откриете перфектното средство за игра, което ще насърчи вниманието на детето и ще допринесе за усвояването на умение за деликатно боравене с фини компоненти.

А добрата новина е, че сме подбрали специални оферти, които са на много изгодна цена и трудно ще намерите във физическите масови магазини за играчки и занимателни игри.

Уникални 3D пъзели, макети и мозайки

За подрастващите подбираме с особено внимание качествени, безопасни, красиви и наистина занимателни пъзели, които да привлекат техния интерес и неусетно да се превърнат в полезна образователна игра. Затова разполагаме с разнообразие от 3D пъзели и макети, които след построяване могат да бъдат не само още едно допълнително поле за игра, но и красиво украшение в детската стая.

Тук ще откриете най-различни модели на ферми, къщи, мелници, вили, стопанства, зелени градини с много цветове и причудливи форми. Предлагаме и интересни макети на превозни средства, динозаври и мостове.

В асортимента ни ще откриете и различни игри за построяване на 3D фигурки, както и интересни релефни пъзели под формата на мозайка.

Класически и детски пъзели за всякакви възрасти на ниска цена

Dara.bg разполага със страхотни класически пъзели за всяка възраст. При подходящите за най-малките варианти се набляга на привлекателните цветове, по-едрия размер на отделните компоненти и лесно разпознаваеми отчетливи форми, с които децата обичат да играят.

За по-големите имаме чудесни класически пъзели с по-дребни елементи в брой от 300, 1000, 1500 компоненти.

Предлагаме и уникални пъзели в кутия, които са идеално решение за красив и функционален подарък за детски рожден ден. От нас може да закупите и образователни пъзели с цифри с джъмбо елементи за опитомяване на нови важни математически умения.

Построяването на пъзел изгражда важни когнитивни способности за решаване на проблеми и завършване на задачи, логическо и критично мислене и пространствена сензитивност. Докато детето се старае да напасне отделните парчета ще се научи да борави добре с шарки, форми и цветове.

Освен това боравенето с пъзел работи и върху фините двигателни умения и сръчността на малчугана. Също така възпитава търпение и постоянство у детето и го учи да посреща предизвикателствата с упорство и концентрация.

А удовлетворението при завършване на пъзела ще научи малчугана, че търпението рано или късно се възнаграждава.

Пъзелите са страхотно средство за прекарване на свободното време в спокойна и релаксираща среда и са чудесен начин за споделяне на семейни мигове.

Dara.bg – дайте си още поводи за малки радости в ежедневието, които дават цвят на живота.