Забавни табели и надписи

Настрой низходяща посока

9 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

9 артикула

на страница

Много често малките детайли са тези, които ни впечатляват най-много. Затова тук ви предлагаме страхотни дребни забавни подаръци, които да допълнят основния такъв и да внесат голяма доза настроение на празника, усмихвайки човека, на когото ги подарявате.

Разгледайте актуалната ни селекция от забавни табели и надписи, която не цели нищо друго, освен да даде повод за веселба на вас и любимите ви хора. Защото усмивката е един от най-ценните дарове, а постигнете ли я – със сигурност сте изпълнили мисията си.

Забавни табели и надписи за подарък, повод или свежа закачка

В асортимента ни ще откриете страхотни закачливи послания на фона на весели картинки. Предлагаме ви страхотни варианти, с които ще успеете да озарите с цвят сивотата на ежедневието, създавайки повече поводи за усмивки на хората около вас.

Прекарвате ежедневно 8 часа пред бюрото и почти всеки ден настъпва момент, в който сякаш мотивацията ви е напуснала безвъзвратно? Разведрете се със забава двулицева табелка на бюрото, която ще ви помогне да обновите живеца в себе си, всеки път, когато я погледнете.

Предлагаме няколко вида забавни табели и надписи. От тук може да закупите табели със закачливо послание, изработени от издръжлив PVC материал с ярки цветове, които се закачат на стена. Можем да предложим и варианти за поставяне върху маса, бюро, рафт или шкаф с две лица, които да може да сменяте според настройката си.

Забавните ни табелки са лесен начин за разведряване на обстановката и могат да завършат със забавен привкус всеки подарък срещу заплащане на много ниска цена. Пък и са чудесен вариант да допълните поръчката си, за да достигнете до сумата за безплатна доставка в Dara.bg

Това е идеално допълнение към подаръка ви за колега, шеф или близък приятел, чието настроение искате да разведрите с весела безобидна цветна шеговита закачка. Поръчайте още днес забавна табелка за подарък, за вкъщи или за офиса и зарадвайте някого със забавна шега под формата на оригинален надпис – декорация.

Винаги има с какво да ви изненадаме

В онлайн магазина ни изграждаме и поддържаме наистина голямо разнообразие, което обновяваме и актуализираме периодично, така че винаги да има нещо ново и интересно, с което да ви заинтригуваме и да грабнем вниманието ви.

Освен забавни подаръци и всякакви други стоки, които са подходящи за поднасяне на специален повод на близък човек, тук ще откриете и други забавни и практични предложения. Разгледайте продуктовия ни каталог и се абонирайте за нашите известия с всичко най-актуално и изгодно в Dara.bg