Комплекти и дъски за рисуване

Настрой низходяща посока

82 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

82 артикула

на страница

Продукти на фокус

Търсите ли интересен и занимателен подарък за дете? Dara.bg е онлайн магазин за подаръци, в който ще намерите интересни идеи за подаръци за малки и големи.

Ако не искате да подарите поредната играчка, която да омръзне на детето до дни, а по-скоро търсите занимателен подарък, сте на правилното място.

В категорията Занимателни и подкатегорията Комплекти и дъски за рисуване сме събрали интересен избор от различни дъски и аксесоари за рисуване, на които всяко дете ще се зарадва.

Комплекти и дъски за рисуване – страхотен подарък за малките художници

Децата обожават да пресъздават техните въображаеми светове на белия лист. За тази цел всяко дете трябва да притежава комплекти за рисуване от листи, блокчета, цветни моливи, флумастери, пастели и бои. Всичко изброено плюс няколко вида дъски за рисуване може да намерите на Dara.bg.

Видове комплекти и аксесоари за рисуване 

Децата обичат да има различни аксесоари за рисуване, с които да пренесат своето въображение на листа и да го споделят с хората около тях. При нас ще намерите много голям избор на подобни инструменти, сред които:

 • Платно за рисуване на подрамка;
 • Магическа книжка за оцветяване с водна химикалка – няколко вида;
 • Комплект за рисуване и оцветяване „Коли“;
 • Комплект за рисуване и оцветяване „Бухалче“;
 • Комплект за рисуване и оцветяване куфарче – няколко вида;
 • Комплект за рисуване и оцветяване 46 части – няколко вида;
 • Плакат за оцветяване;
 • Къщичка за птици за оцветяване.

Освен изброените комплекти и аксесоари за рисуване и оцветяване, ние предлагаме масичка, на която детето може да рисува удобно в изправена поза.

Видове дъски за рисуване

Дъската за рисуване е нещо, което децата обожават. Тя се използва многократно, защото има опцията за изтриване. Това е много добър пример, с който да научим децата си да използват по-малко хартия и да мислят повече за околната среда.

Dara.bg предлага следните модели дъски за рисуване:

 • Дъска за рисуване с маркер – розова и синя;
 • Двулицева дъска за рисуване с маркери и тебешири;
 • Бяла магнитна дъска – седмичен планер;
 • Магнитна дъска за рисуване със сметало в различни цветове;
 • Двустранна магнитна дъска с букви – розова и синя.

Ако не знаете на какво ще се зарадва едно дете, никога няма да сбъркате ако заложите на комплекти и дъски за рисуване. Това е едно от любимите занимания на децата, а най-хубавото е, че докато рисуват те са мирни и спокойни.

Рисуването е едно от любимите занимания на децата. Въпреки голямото разноорбазие от играчки, понякога детето се интересува от обикновени аксесоари за рисуване - моливи, маркери, бои. И това е една страхотна стъпка в правилната посока на развитието на детето.

Процесът на рисуване дава възможност да се развие въображението, да се подобри творческото мислене и не на последно място е забавлението и удоволствието, което рисуването доставя на детето. Рисуването е подходящо за цялото семейство. Рисувайки заедно вие се сближавате и помагате на детето да подобрява своите умения, да придобива самочувствие и увереност в това, което прави.

Това е един много приятен начин да прекарате време заедно и да се сближите. Не се колебайте повече, а поръчайте от Dara.bg