Комплекти за бебешки спомени

Настрой низходяща посока

12 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

12 артикула

на страница

Продукти на фокус

Добре дошли в пленителната ни колекция от уникални комплектни за бебешки спомени, които ще помогнат на вас или ваши близки да отбележите, отпразнувате и съхраните елегантно най-ценните моменти от израстването на мъничето.

Внимателно подбрахме за вас чудесни сетове и други аксесоари за бебенца, които са предназначени да капсулират ранните спомени на бебето, създавайки трайна ценност, която ще се запази завинаги.

Независимо дали пазарувате за своете бебе или търсите прочувствен подарък за нови родители, нашите прекрасни колекции са един наистина подходящ избор, а Dara.bg има няколко страхотни предложения в тази насока.

Запазете ценните моменти с кутийки за първите спомени на бебчето

Във всяка от нашите красиво изработени метални кутии, налични в деликатно розово или успокояващо синьо, се крие възможността да запазите първите безценни спомени на мъничето. В тях може да запазите за дълги години напред пъпчето на своето детенце, първото отрязано кичурче от кръщенето и първото паднало млечно зъбче.

Тези комплекти за бебешки спомени са и страхотен подарък за нови родители, за бебешки партита и за посрещане на мама и бебе след изписване.

Платно за отбелязване растежа на бебчето

Сещате ли се за онези сантиментални сладки снимки, в които майки заснемат бебчетата си върху постелка с цифри, отбелязващи на колко става мъникът?

В Dara.bg предлагаме страхотни опции с дни и месеци, които ще ви помогнат да запечатите растежа на бебето. След време тези прекрасни снимки ще са и чудесен повод за време с вашето вече пораснало дете, на което със сигурност би му било любопитно да види как е изглеждало като бебе.

Пътечки за прохождане за един ефектен Прощъпулник

От първата усмивка до първата стъпка – Dara.bg има чудесни предложения за създаване и улавяне на страхотните спомени с първи важни етапи от скоростното порастване на мъника. Прощъпулникът е събитие, което не може да бъде пропуснато, а пътечката за прохождане е задължителен елемент, който ще помогне на детето да стигне до крайната цел – бъдещата си професия.

Подкрепете специалните моменти на детето с ефектни аксесоари и не забравяйте да снимате – това ще запази визуално едни от най-безценните първи спомени, за които ще се сещате с умиление през целия си живот след това.

Изберете страхотен подарък за новородено и неговите родители и допринесете а създаването на още повече усмивки в тези така важни първи моменти. Жестът ви със сигурност ще бъде оценен и ще послужи като практичен и красив аксесоар за запаметяване на уникалните събития.

Разгледайте нашите комплекти за бебешки спомени и поръчайте още днес, а ние имаме грижата за своевременното пристигане на поръчката директно до вашия дом.