Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Игри

Настрой низходяща посока

132 артикула

на страница
  1. Китайска дама. настопна игра 100705-1 Китайска дама. настопна игра 100705-2
    -40%

    Кат. номер: 100705

    Китайска дама
    Редовна цена 7,90 лв. Промо цена 4,74 лв.
Настрой низходяща посока

132 артикула

на страница

Продукти на фокус

Игрите са не само средство за забавление и дистанциране от скуката, но имат потенциални ползи за развитието и пълноцеността на детето.

В зависимост от естеството на играта, тя може да предостави възможности за учене и изграждане на нови или усъвършенстване на вече придобити умения. А и освен това хубавите игри дават възможност на детето да работи върху концентрацията си, способностите за самостоятелно разрешаване на проблеми и посрещането на нови предизвикателства.

Постепенно мъникът се научава да печели и да губи, и да има правилното поведение и при двата развоя.

Затова в Dara.bg обръщаме специално внимание на настоящата продуктова категория, в която поместваме добре познати и нови игри за деца на изключително достъпни цени.

Занимателни игри за всяка възраст и пол на добра цена

Търсите многообразие от възможности, което да ви осигури достатъчно широк избор за откриването на перфектната игра за вашите деца? Попаднали сте на страхотно място, в което се поддържа голямо разнообразие от актуални предложения за приятни игри за всички възрасти. Разгледайте богатия ни каталог и сами се убедете в това.

Тук се разкрива свят на иновативни, интересни и забавни игри и активности, които лесно ще се превърнат в любимото занимание в свободното време на най-малките от семейството. А защо не и за цялата фамилия? Тъй като е важно цялото семейство да прекарва достатъчно време заедно, каталога ни допълваме и с подходящи за всички членове на фамилията забавни попълнения.

Предлагаме голям набор от класически игри като „Не се сърди, човече“, шах, табла, дама, зарове, домино, карти, дженга, които поколения наред се превръщат в предпочитана активност в скучните дни за големи и малки.

Също така обръщаме специално внимание на нови и съвременни опции с оригинални възможности за интеракция и ролева игра между децата.

В асортимента ни ще откриете разнообразие от образователни и занимателни игри и играчки, свързани с усвояване на важни умения като броене, четене, рисуване, писане, смятане, логика, запаметяване, шиене, координация и баланс.

Предлагаме и безопасни детски варианти на любими игри като дартс – с велкро или магнит, без остри върхове на стреличките. Разполагаме и с развихрящи въображението игри като „детективи“ и комплекти за млади фокусници.

Свят на цветове, забавление, креативност и развитие

Не пренебрегвайте предимството от занимаването със стимулиращи ума и сетивата на детето игри. Подбирайки следващия подарък за малчугана си помислете какви са предимствата на съответната игра и прекарайте ценно време с детето, докато се научи да я използва.

Докато играе детето ще се забавлява и ще научава нови неща неусетно. Освен това ще има безопасна среда, в която да изпита силни емоции и да получи удовлетворение от постигнатите успехи.

Dara.bg – за детство изпълнено с цвят и радост.