Фолклорни подаръци

Настрой низходяща посока

15 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

15 артикула

на страница

Продукти на фокус

Ако сте любители на автентични елементи от българския фолклор, то със сигурност ще останете очаровани от артикулите в категорията Фолклорни подаръци. Предлагаме ви оригинални предмети, чийто дизайн е вдъхновен от традиционни орнаменти за българската култура.

Нашата колекция включва различни по вид артикули, които представят елементи от българския фолклор. Разбира се, повечето фолклорни подаръци са създадени по дизайни типични за българския фолклор. Цветовете, орнаментите и детайлите са типични емблеми на българската култура и докосват сърцето на всеки българин.

Поднасянето на фолклорни подаръци е чудесен начин да зарадвате човек, който чувства силна принадлежност към българската култура и фолклор. Тези подаръци се ценят високо и се използват като сувенири, част от интериорния дизайн или украса в дома.

Какви фолклорни подаръци ще намерите в онлайн магазина на Dara.bg

Ние се стремим да създадем портфолио от фолклорни подаръци, което да предлага голямо разнообразие от артикули. Нашата цел е клиентите ни лесни и бързо да намерят най-подходящия подарък на всякаква тематика, с който да зарадват близките си хора.

Специално за ценителите на българския фолклор сме приготвили интересно портфолио от артикули съчетаващи емблематични елементи от нашата култура. При нас ще намерите сувенири, бутилки, тефтери и чаши на фолклорна тематика.

В момента нашето портфолио включва следните фолклорни подаръци подходящи за лечен и професионален повод:

  • Ретро емайлирано канче "България";
  • Сувенирна бутилка "Фолклор" с надпис „Удари едно хоро“ с шот в кутия;
  • Сувенирна бутилка "Фолклор" с надпис „За добро настроение“ с шот в кутия;
  • Масивен златен медал с надпис „Най-добър фолклорен танцьор“;
  • Купа Звезда "Най-добър фолклорен танцьор";
  • Дървена кутия „Бърза помощ за фолклорни танци с 6 шот чашки с надпис;
  • Ретро емайлирано канче "BULGARIA";
  • Ретро емайлирано канче "BULGARIA";
  • Тефтерче "Bulgaria" с химикал – налично в 4 различни дизайна.

Фолклорни подаръци за всякакви поводи

Предложенията, които ще намерите в тази категория са чудесно допълнение към подарък за рожден ден или друг личен повод. Може да поднесете предлаганите артикули и като подарък по повод официален празник на страната. Те са подходящи патриотични подаръци за ваш близък, който силно цени българската култура и история.

Освен за рожден ден, имен ден или официален празник, фолклорните подаръци са добра идея и за жест към скъп ваш човек, дори да няма конкретен повод.

Някои от предлаганите артикули са практични и могат да се използват в ежедневието. Други имат по-скоро декоративна функция и са чудесни сувенири, които да бъдат поставени в помещения с битов интериор.

Разгледайте предложенията в онлайн магазина на Dara.bg и заявете вашата поръчка. Ние гарантираме бърза и качествена доставка.