Настолни

Настрой низходяща посока

2 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

2 артикула

на страница

Във всяка една стая или офис трябва да присъства настолен часовник, с който лесно може да следите колко е часа. Тези полезни аксесоари се предлагат в много различни модели, форми и размери. Това са едни от най-разпространените и практични декорации за дома, които могат да имат ролята и на будилници.

Ние избрахме моделите настолни часовници с много внимание към детайла, както правим при избора на всеки един артикул в нашето портфолио. Този път заложихме на по-нестандартни варианти на настолните часовници, които да допълнят перфектно интериора на вашия дом.

Поръчайте настолни часовници с интересни форми от Dara.bg

Настолните часовници, които ви предлагаме в нашия онлайн магазин са с интересни форми и дизайни. Те не са стандартните будилници, които остават безлични и по никакъв начин не допринасят за стилния интериор на вашия апартамент или къща.

Ние избрахме да заложим на по-различни модели часовници, с които да впечатлите всеки ваш гост. Нека ви разкажем малко повече за два от най-интересните модели.

Първият модел има формата на слънце. От кръглия му корпус излизат 17 на брой лъчи, по които има камъни в кафеникав цвят. Лъчите са два вида - лъч с един камък и лъч с 3 камъка. Те се редуват през един, което създава добра естетическа подредба.

Корпусът на часовника е пластмасов, а цифрите са римски. Този настолен часовник има аристократичен и ретро вид, което го прави подходящ аксесоар за помещения обзаведени според този стил.

Другият модел, който ви представяме също има старинен вид. Кръстихме го с интересното име “Паун”, защото формата му наподобява красивата птица. Корпусът на часовника е метален, а цифрите арабски. От стойката му излизат 5 лъча във формата на паунски пера с камък по средата.

Този часовник е изключително стилен и е подходящ за декорация на изискано обзаведени помещения.

Изборът на настолен часовник - лесен и забавен

След като сте прекарали часове в избора на мебели едва ли сте склонни да повторите тази процедура при покупката на аксесоари за вашия дом. Тези по-малки детайли не изискват толкова голямо проучване и лесно може да ги изберете на база на интуицията си и вашия личен вкус.

Настолният чосовник е един такъв елемент, без който домакинството трудно може да функционира. Ние всички сме свикнали да поглеждаме към настолния часовник за да се уверим, че имаме достатъчно време.

Най-подходящо е да поставите този аксесоар на лесно видимо и достъпно място. Уверете се, че сте позиционирани часовника правилно така, че да виждате колко е часа от всяка точка от стаята.

Готови ли сте вече да направите своята поръчка? Не чакайте повече, а изберете вашият нов настолен часовник от Dara.bg.