Пера, пеперуди, птици и други

Настрой низходяща посока

7 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

7 артикула

на страница

Време е да раздвижите въображението си и да вложите креативния си потенциал в следващия неповторим DIY проект? Разгледайте практичната ни колекция с декоративни пера, пеперуди, птици и други пухкави декорации, с които да внесете неподправен арт почерк на следващото си вдъхновяващо творение.

В този раздел на Dara.bg ще откриете каталог с интересни пернати и крилати декоративни предложения, които може да бъдат използвани както за готова украса за интериора, така и за допълване на интересни крафт инсталации, бижута и аксесоари. Възползвайте се от отличаващата се ниска цена, която предлагаме и поръчайте още сега красиви декоративни решения за разгръщане на вашето творческо въображение.

Декоративни пера, пеперуди и птици с топ качество и изгодна цена

Имате нужда от пернато допълнение към своя нов арт проект? Или искате да внесете въздушност и бохо стил в красива ръчно направена от вас декорация? Тук ще откриете необходимия ресурс от декоративни пера, пеперуди, птици и други и то на много изгодна цена, която предлага перфектно съотношение с качеството на продуктите.

В този раздел поддържаме асортимент с:

  • Декоративни птици за украса;
  • Декоративни пеперуди;
  • Декоративни пера;
  • Други пернати декорации.

В каталога ни с декоративни пера предлагаме качествени естествени декоративни материали в различни цветове, които могат да послужат за създаването на вибрантни декорации с красив почерк. Те се предлагат в практични опаковки, които ще ви свършат работа за дълго време.

За какво може да се използват декоративните пера, птици и пеперуди

Декоративните птици могат да бъдат използвани за създаване на пролетна украса, мартенски декорации и великденски сувенири. Декоративните насекоми пък биха били интересна декорация на интериорните саксийни цветя. Изкуствените животинки могат да се използват за внасяне на интересен и закачлив акцент в дома, както и за изработката на специфични арт сувенири.

Качествените цветни пера за декорация са базов крафт материал, който има мултифункционално приложение.

Независимо каква украса, костюм или моден елемент създавате, перата за декорация ще бъдат ефектно допълнение към автентичния ви проект. Те могат да бъдат чудесен декоративен щрих към всяко ваше DIY творение. А в Dara.bg можем да ви оборудваме с всичко необходимо за създаването на необикновени ръчно изработени бижута, аксесоари и декорации с пера.

Перата за декорация може да се използват за създаване на авторска великденска украса, изработване на ловци на сънища и за ръчна направа на бижута с пера. Материалът за декорация е изключително приложим в създаването на обеци и колиета в бохо стил.

Също така може да се използват в ръчната изработка на модни аксесоари като чанти, портмонета, ръкавици и чорапи. Също така с тях може да се създадат ефектни ключодържатели, талисмани, химикалки, карнавални костуюми, да се украсят рамки за снимки и други декоративни интериорни елементи.