Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Фоторамки

Настрой низходяща посока

13 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

13 артикула

на страница

Представяме ви възхитителната колекция на Dara.bg от бебешки и детски фоторамки, които са създадени специално за декора на дома и по-специално – декора на детската стая. Тук ще откриете детски рамки за снимки на много изгодна цена, които са идеални за запазване на най-ценните моменти на вашия малчуган, улавящи и акцентиращи върху спомените, които ще останат за цял живот.

Разнообразие от детски фоторамки на супер достъпна цена

Ако разнообразието и достатъчния избор е това, което ви привлича, попаднали сте на точното място! В нашия онлайн магазин за детски стоки предлагаме селекция от закачливи, забавни, цветни, шарени, стилни фоторамки за снимки за ученици, деца и бебета, сред които лесно ще изберете перфектното допълнение за детската стая на вашия малчо.

Предлагаме рамки в различни стилове, съчетаващи забава и съвременен дизайн, за да гарантираме че всеки от артикулите ще бъде перфектният комплимент към стаята на детето. От бебешки фигури и символи за най-малките, през любими животинки, плюшени играчки и герои, до елегантни опции за вече порасналите деца – селекцията ни разполага с идеален вариант за всеки етап от живота на детето.

В колекцията ни включваме и рамки с възможност за поставяне на повече от една снимка. Повечето ни модели могат да бъдат използвани и като настолни – за поставяне върху хоризонтални повърхности и като стенни – за вертикални такива.

Може да разчитате на доброто качество на декорацията, която предлагаме тук. Нашите рамки са не само страхотен начин за акцентиране върху любимите снимки и моменти на детето, но могат да бъдат и средство за научаване на нови неща в най-ранните етапи на мъника. Поставяйки снимки на домашни любимци, приятели и членове на семейството в рамки, може да помогнете на детето да започне да идентифицира ясно различни обекти и субекти.

Тук ще откриете и страхотни варианти за подарък, сред които и фоторамка касичка, както и бебешки рамки за снимки с магнитче за хладилник. А това е подарък, който ще се ползва с години и може да остане част от спомените на семейството.

Защо Dara е правилният избор

Ние от Dara.bg сме наясно, че всяко дете е уникално и затова сме си поставили за мисия да ви помогнем да откриете перфектните детски стоки, които да паснат на неговите характер, интереси и индивидуалност. Предлагаме разнообразие от дизайни и размери, цветово многообразие и наистина изгодна цена, която е съобразена максимално с предложеното качество.

Изберете своята рамка още днес и поръчайте онлайн, с избор доставка до адрес или офис и се погрижете за подаръка навреме!