Фоторамки

Настрой низходяща посока

16 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

16 артикула

на страница

Представяме ви възхитителната колекция на Dara.bg от бебешки и детски фоторамки, които са създадени специално за декора на дома и по-специално – декора на детската стая. Тук ще откриете детски рамки за снимки на много изгодна цена, които са идеални за запазване на най-ценните моменти на вашия малчуган, улавящи и акцентиращи върху спомените, които ще останат за цял живот.

Разнообразие от детски фоторамки на супер достъпна цена

Ако разнообразието и достатъчния избор е това, което ви привлича, попаднали сте на точното място! В нашия онлайн магазин за детски стоки предлагаме селекция от закачливи, забавни, цветни, шарени, стилни фоторамки за снимки за ученици, деца и бебета, сред които лесно ще изберете перфектното допълнение за детската стая на вашия малчо.

Предлагаме рамки в различни стилове, съчетаващи забава и съвременен дизайн, за да гарантираме че всеки от артикулите ще бъде перфектният комплимент към стаята на детето. От бебешки фигури и символи за най-малките, през любими животинки, плюшени играчки и герои, до елегантни опции за вече порасналите деца – селекцията ни разполага с идеален вариант за всеки етап от живота на детето.

В колекцията ни включваме и рамки с възможност за поставяне на повече от една снимка. Повечето ни модели могат да бъдат използвани и като настолни – за поставяне върху хоризонтални повърхности и като стенни – за вертикални такива.

Може да разчитате на доброто качество на декорацията, която предлагаме тук. Нашите рамки са не само страхотен начин за акцентиране върху любимите снимки и моменти на детето, но могат да бъдат и средство за научаване на нови неща в най-ранните етапи на мъника. Поставяйки снимки на домашни любимци, приятели и членове на семейството в рамки, може да помогнете на детето да започне да идентифицира ясно различни обекти и субекти.

Тук ще откриете и страхотни варианти за подарък, сред които и фоторамка касичка, както и бебешки рамки за снимки с магнитче за хладилник. А това е подарък, който ще се ползва с години и може да остане част от спомените на семейството.

Защо Dara е правилният избор

Ние от Dara.bg сме наясно, че всяко дете е уникално и затова сме си поставили за мисия да ви помогнем да откриете перфектните детски стоки, които да паснат на неговите характер, интереси и индивидуалност. Предлагаме разнообразие от дизайни и размери, цветово многообразие и наистина изгодна цена, която е съобразена максимално с предложеното качество.

Изберете своята рамка още днес и поръчайте онлайн, с избор доставка до адрес или офис и се погрижете за подаръка навреме!