Фън шуй

Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница

Търсите перфектната фина декорация за дома, с която да привлечете късмета, успеха, благополучието, спокойствието и приливи на положителна енергия? Може да го направите по изключително деликатен начин, включвайки красива фън шуй декорация в дома си.

За целта Dara.bg ви представя своята внимателно подбрана колекция от сувенири със символика, които могат да бъдат едно чудесно допълнение в интериора.

Освен това са и доста уместен вариант за подаръци на хора, които обичат да декорират дома си в детайли или на свой ред се стремят да постигнат перфектната конфигурация за ангажиране на позитивна енергия в помещението.

Фън шуй сувенири и фигурки – какво е тяхното значение

Фън шуй е древна китайска практика, фокусираща се върху създаването на хармония и баланс в околната среда за насърчаване на благополучието, щастието и положителния енергиен поток.

Базира се на убеждението, че подредбата на предметите и разположението на пространствата могат да повлияят на „чи“ – универсалната жизнена енергия и сила.

Принципите на това течение често се прилагат към дизайна на дома и интериора за оптимизиране на енергийния поток и създаване на по-хармонична среда за живот. Вземат се предвид различни фактори като подредба на мебелите, използване на конкретни цветове, ориентация на стаите и поставянето на символични декоративни предмети на възлови места.

Фигурките на костенурки във Фън шуй са носител на символ на дълголетие, протекция и подкрепа. Свързват се с елемента на водата и енергията на стабилността и заземяването. Дребните сувенири костенурки според практиката трябва да се поставят на север или в северния сектор на дома. Северът се свързва с енергията на кариерата и житейския път, а костенурката може да бъде подкрепяща в тази област.

Фън шуй сувенири с кучета са символ на лоялност, защита и приятелство и се възприемат като защитници на дома. Поставят се в близост до входа, обърнати навън като пазачи, за да го предпазят от негативна енергия и натрапници. Може да се позиционират и в секторите на Багуа, асоциирани със семейството и взаимоотношенията.

Какви фън шуй фигурки и сувенири може да закупите тук

Dara.bg е вашето място за красиви и ефектни фън шуй талисмани за дома на изгодна цена. Обикновено тези фигурки и сувенири се продават в по-високи диапазони, но благодарение на дългогодишните ни партньорства с доверени доставчици, ние успяваме да осигурим на нашите клиенти най-оптималното съотношение между цена и качество.

Затова си заслужава да разгледате нашата селекция със сувенири и да заложите на най-подходящите от тях, поръчвайки директно от нашата платформа за онлайн пазаруване на подаръци и изненади.