За най-малките

Настрой низходяща посока

104 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

104 артикула

на страница

Продукти на фокус

Вече е време да представите на своето мъниче цветният и забавен свят на играчките? Представяме ви селекцията на Dara.bg с прекрасни играчки за бебета, в която ще откриете чудесно разнообразие и куп интересни и практични подаръчета за най-малките.

Освен че тези играчки привличат вниманието на бебока и създават вълнение у него, те са създадени да отговорят на съответния етап от развитието му, така че не само да са безопасни за него, но и да допринесат за овладяването на ценни умения за взаимодействие със заобикалящия свят.

Предлагаме ви да се потопите в каталога ни от чудесни предложения и да изследвате чудесните възможности, които разкрива пред вас и вашия мъник.

Интересни, креативни и практични играчки за бебе на добра цена

На първо място при избора е важно да се съобразите с етапа от развитието на детето, преди да включите конкретна играчка в рутината му. Затова прегледайте кои са съответните играчки за бебе, отговарящи на неговата възраст и след това преминете към сортирането по останалите критерии.

А ние можем да ви предложим достатъчно разнообразие, така че да попаднете на перфектното средство за игра и забава. В него ще откриете качествени и изгодни бебешки:

Качествени бебешки играчки за всеки етап от развитието на детето

Търсите залъгалки за най-малките? Нека ви предложим няколко различни видове бебешки дрънкалки и гризалки, които са изработени от безопасни за детето материали и са проектирани да осигурят естествен захват на мъника.

В този най-ранен етап играчките трябва да предоставят деликатна стимулация с прости звуци, а цветовете могат да бъдат и по-ярки, за да привлекат ефективно вниманието.

Мъникът ви вече расте и е време за целенасочено увеличаване на двигателните приключения? Активната гимнастика е идеално средство за ангажиране на двигателните способности на детето и стартиране на изграждането на умения за осъзнаване и координиране на движенията.

Ако искате да изпълнявате ролята си на любимата леля, това е и един идеален подарък за бебе за изписване, честване на месечинки и подобни.

Сортерите за игра идват на преден план, когато детето вече съзнава естеството на своите движения и вече е време да започне да разбира различните форми и цветове. Обикновено тези играчки се въвеждат на 3-годишна възраст.

На този етап детето ще започне да проявява и повече интерес към музикалните играчки и движещите се детски играчки със звук и светлина.

След този етап може да започнат да се използват и образователни играчки за развиване на уменията за броене и смятане, четене, разпознаване на аналоговия часовник и т. н.