Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

MAGIC TOYS

Настрой низходяща посока

20 артикула

на страница
 1. Направи си сам "Часовник"
  -40%

  Кат. номер: 100668

  Направи си сам "Часовник"
  Редовна цена 12,29 лв. Промо цена 7,39 лв.
 2. Направи си сам "Часовник"
  -40%

  Кат. номер: 100667

  Направи си сам "Часовник"
  Редовна цена 12,29 лв. Промо цена 7,39 лв.
 3. Направи си сам "Часовник"
  -40%

  Кат. номер: 100666

  Направи си сам "Часовник"
  Редовна цена 12,29 лв. Промо цена 7,39 лв.
 4. Направи си сам "Часовник"
  -40%

  Кат. номер: 100665

  Направи си сам "Часовник"
  Редовна цена 12,29 лв. Промо цена 7,39 лв.
Настрой низходяща посока

20 артикула

на страница

Продукти на фокус

Безкрайно забавление, поместено в кутия – това е кратката визитка на MAGIC TOYS играчките, които предлагаме в този продуктов каталог. Защото за доброто забавление е необходимо основно въображение, а всичко останало се явява просто подбор на правилната му стимулация. А тук имате много варианти за ангажирането не само на въображението на детето, но и на способностите му да научава нови неща и да изгражда ценни умения за живота.

Обследвайте страхотните занимателни и образователни игри, с които асортиментът ни разполага и изберете онези детски играчки, които подхождат най-много на интересите и етапа на развитие на вашето дете.

Занимателни и образователни игри MAGIC TOYS за забава и учене

Забавлението може да е образователно, а ученето може да е забавно и занимателните детски аксесоари, които предлагаме в тази категория го доказват. Тук ще откриете страхотни варианти за игра като:

 • Игри за ранно обучение – за смятане, четене, запаметяване;
 • Класически настолни игри – „Не се сърди“, „Дама“, табла, шах, домино, зарове;
 • Комплекти с магически трикове, и фокуси
 • Нови настолни игри с роли;
 • Комплекти за малки творци „Направи си сам“;
 • И др. занимателни и образователни средства.

Много от тях са чудесен вариант за прекарване на повече семейно време, тъй като са подходящи за различни възрасти. Поддържайте здравата семейна връзка като се забавлявате заедно и възпитавате ценни умения за постигане на честен успех и достойно посрещане на загубата.

Ако детето ви обича да рисува и оцветява, може да му подарите страхотен комплект за оцветяване и самостоятелно декориране по собствен вкус на украса за детската стая или друга функционална вещ – моливници, часовници, къщичка за птици.

В Dara.bg предлагаме и страхотни съвременни настолни игри, ангажиращи въображението на детето и позволяващи му да играе ролево, решавайки проблемите на главния герой.

Имаме предложения както за по-малките, така и за по-големите, така че всеки да прекарва достатъчно интересно и полезно своето свободно време.

Помогнете на детето да научи азбуката и цифрите, да усъвършенства четенето и смятането си с интересна игра. Така процесът на учене ще се превърне в по-приятно занимание, а детето неусетно ще изгражда търпението, концентрацията, логиката и паметта си.

За изграждане на умения с интерес и забавление

Dara.bg поддържа каталог с уникални занимателни игри, които са проектирани да завладеят вниманието на детето за дълго време, давайки му възможност да учи, тренира мисълта, да усвоява нови знания и развива мозъчната си дейност. Насочете в правилна посока развитието на детето си и изберете страхотните занимателни и образователни игри на MAGIC TOYS, които предлагаме на супер изгодна цена.