Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

MAGIC TOYS

Настрой низходяща посока

25 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

25 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Безкрайно забавление, поместено в кутия – това е кратката визитка на MAGIC TOYS играчките, които предлагаме в този продуктов каталог. Защото за доброто забавление е необходимо основно въображение, а всичко останало се явява просто подбор на правилната му стимулация. А тук имате много варианти за ангажирането не само на въображението на детето, но и на способностите му да научава нови неща и да изгражда ценни умения за живота.

Обследвайте страхотните занимателни и образователни игри, с които асортиментът ни разполага и изберете онези детски играчки, които подхождат най-много на интересите и етапа на развитие на вашето дете.

Занимателни и образователни игри MAGIC TOYS за забава и учене

Забавлението може да е образователно, а ученето може да е забавно и занимателните детски аксесоари, които предлагаме в тази категория го доказват. Тук ще откриете страхотни варианти за игра като:

  • Игри за ранно обучение – за смятане, четене, запаметяване;
  • Класически настолни игри – „Не се сърди“, „Дама“, табла, шах, домино, зарове;
  • Комплекти с магически трикове, и фокуси
  • Нови настолни игри с роли;
  • Комплекти за малки творци „Направи си сам“;
  • И др. занимателни и образователни средства.

Много от тях са чудесен вариант за прекарване на повече семейно време, тъй като са подходящи за различни възрасти. Поддържайте здравата семейна връзка като се забавлявате заедно и възпитавате ценни умения за постигане на честен успех и достойно посрещане на загубата.

Ако детето ви обича да рисува и оцветява, може да му подарите страхотен комплект за оцветяване и самостоятелно декориране по собствен вкус на украса за детската стая или друга функционална вещ – моливници, часовници, къщичка за птици.

В Dara.bg предлагаме и страхотни съвременни настолни игри, ангажиращи въображението на детето и позволяващи му да играе ролево, решавайки проблемите на главния герой.

Имаме предложения както за по-малките, така и за по-големите, така че всеки да прекарва достатъчно интересно и полезно своето свободно време.

Помогнете на детето да научи азбуката и цифрите, да усъвършенства четенето и смятането си с интересна игра. Така процесът на учене ще се превърне в по-приятно занимание, а детето неусетно ще изгражда търпението, концентрацията, логиката и паметта си.

За изграждане на умения с интерес и забавление

Dara.bg поддържа каталог с уникални занимателни игри, които са проектирани да завладеят вниманието на детето за дълго време, давайки му възможност да учи, тренира мисълта, да усвоява нови знания и развива мозъчната си дейност. Насочете в правилна посока развитието на детето си и изберете страхотните занимателни и образователни игри на MAGIC TOYS, които предлагаме на супер изгодна цена.