Бележници и тайни дневници

Настрой низходяща посока

44 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

44 артикула

Страница
на страница

Малко са хората, които не са си водили таен дневни като деца. Късметлиите все още си пазят тези дневници и с усмивка обичат да ги препрочитат. Благодарение на много от тях можем да си припомним забравени случки от нашето детство и юношество.

Какъв по-приятен начин да запазите веселите моменти за винаги. Вие сами знаете, че бележниците и тайните дневници са един оригинален подарък за подрастващи момчета и момичета. С него може да насърчите детето да развива способностите си за писане и да освобождава съзнанието си от мисли.

Положителните страни от воденето на дневник са толкова много. Като деца не го осъзнаваме, но като родители можем да подарим на дете си бележник, в който да излива най-съкровените си мисли и мечти.

За какви цели се използват бележниците и тайните дневници

Тези артикули са много повече от поредната тетрадка в шкафа на децата и подрастващите. Тайните дневници и бележниците са структурирани по начин, който предразполага детето да организира добре задълженията си или да сподели впечатленията си от изминалия ден.

По този начин се създава навик детето да споделя и да бъде последователно в извършването на определена дейност. Можем без грешка да определим бележниците и дневниците като ученически пособия на ежедневието.

Навикът да организираме деня си и да записваме задачите си може да се зароди в ранна детска възраст и да остане с нас през целият ни живот. Воденето на дневник и разпределянето на задачите за деня са страхотни начини детето да се научи да управлява свободното си време.

Какви модели може да си поръчате от нас

Нашите клиенти обожават артикулите в категорията Бележници и тайни дневници. Това си личи по изключително многото пратки от бележници и тайни дневници, които изпращаме до нашите клиенти всеки ден.

Ние се стараем да обогатяваме портфолиото си с интересни дизайни на бележниците и тайните дневници, за да можем да зарадваме колкото се повече деца и клиенти.

Представяме ви част от най-интересните бележници и тайни дневници, които може да си поръчате от нас:

  • Таен дневник „Аплака“ в кутия и катинар с 3 различни дизайна;
  • Таен дневник „Коте“ в кутия и катинар;
  • Таен дневник Smiley World с три цвята в кутия и катинар;
  • Бележник с твърди корици в няколко забавни дизайна;
  • Бележник „Еднорог“ с твърди корици;
  • Плюшен бележник „Куче“ в няколко цвята.

Подарете на вашето дете бележник или таен дневник с интересен дизайн. Това е един страхотен начин да създадете у децата навика да споделят и организират времето си.

Направете поръчка от Dara.bg над определена сума до офис на СПИДИ и се възползвайте от безплатна доставка.