КУПИ

Настрой низходяща посока

108 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

108 артикула

на страница

Разполагаме с изключително богат асортимент от купи и трофеи за състезания или за празник, които може да разгледате в нашия сайт. Възползвайте се възможността за онлайн поръчка и комплектувайте един страхотен подарък, завършвайки го с награда в израз на признателността ви към хората, които обичате и заемат челно място във вашия живот. Ние ще се погрижим за бързата обработка на вашата поръчка и своевременното пристигане на пратката. Приятно пазаруване!

Какви купи и трофеи може да закупите от нас

В тази продуктова категория поместваме както купи и трофеи, подходящи за награждаване на участници в състезания, така и такива подходящи за подарък на мъж, жена, дете, колега, шеф и прочие. Тук ще откриете забавни подаръци като купи и трофеи, които ще бъдат успешно средство за създаване на весел момент, така и такива, които носят сантимент на адресата на подаръка и ще направят празника му още по-мил и паметен.

Няколко са категориите, които обхващаме с артикулите в тази продуктова група. В тази връзка от нашия онлайн магазин може да закупите:

Голяма част от тях идват в красива подаръчна кутия за максимално улеснение на опаковането на подаръка, а цената им е повече от достъпна.

Купа – идеално допълнение към подаръка за всеки повод

Тук ще откриете купа за всеки повод, която ще се превърне в част от милите спомени на притежателя си. Подобен артикул може да бъде страхотна добавка към всеки подарък или празненство.

Тук ще откриете купи за първо, второ и трето място, както и символични купи с надписи „Най-добър баща“, „Майка №1“, „Колега №1“ и т. н.

Разполагаме с различни форми купи – под формата на звезда, на подкова или пък под формата на оскар. Трофейната подкова е не само чудесна награда, но и ще донесе късмет на своя притежател.

Чудите се как да накарате ваш любим човек да се усмихне широко на своя празник? Добавете към основния подарък сантиментален предмет, с който да покажете благодарността и признателността си, за да го зарадвате на специалния му ден. Имате приятел, който винаги е до вас и в най-трудните моменти продължава да ви крепи? Допълнете сантименталната картичка с купа с надпис „супергерой“.

Предлагаме и страхотни купи за рожден ден, сред които и чудесни предложения за юбилейни празници. Можете да подарите на своята майка или баба или на своя баща или дядо купа – награда за превземането на поредната юбилейна година, отбелязвайки заедно всички прекрасни години, които сте преживели заедно.

Daphne.bg - за хората, които са на първо място във вашия живот.