Раници и чанти

Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

4 артикула

на страница

Най-важният артикул за един ученик е неговата раница, където удобно да носи всички учебници и пособия. Покупката на ученическа чанта трябва да бъде внимателно обмислена и съобразена с възрастта и нуждите на учениците.

Тези аксесоари могат да са едновременно практични и забавни. В нашия онлайн магазин ще намерите ученически раници и чанти с интересни дизайни, които ще се харесат на най-малките ученици.

Първият учебен ден е специално събитие, което всяко дете трябва да запомни. Един от най-важните елементи на визията на първокласника е чантата, в която с вълнение ще подреди своите първи учебници.

Съвети при избора на чанти и раници за ученици

Няма как да остане безпристрастни към правилният избор на чанти и раници за най-малките ученици. За тях използването на раница е нещо ново, за това вълнението, когато избират този аксесоар е голямо.

Дизайнът е от огромно значение. Всяко дете има своите предпочитания. Вашата задача като родител е да осигурите най-удобната и безопасна раница като се съобразите с предпочитанията на малчугана за дизайна.

Когато говорим за удобство няма как да пропуснем да ви посъветваме да заложите на раници и чанти с регулируеми презрамки и твърд гръб. Анатомичните модели са много удобни за носене и не причиняват изкривявания на гръбначния стълб.

Материалът на изработка е показател за качеството на артикулите от този вид. Раниците изработени от здрави материали като полиестер, найлон или плат са добър избор. Броят на отделенията и джобовете, където детето да подрежда учебниците и ученическите си пособия също трябва да се вземе в предвид.

Най-важното, когато закупувате училищна раница е нейните размери да отговарят на височината на ученика. На никое дете няма да му е удобно да носи огромна раница.

Какви раници и чанти ще намерите в нашето портфолио

За да ви улесним максимално в търсенето на артикули в нашия сайт ние създадохме категорията Раници и чанти. В нея подбрахме много видове от този ученически аксесоар в различни дизайни. В категорията ще намерите раници и чанти за момчета и момичета.

Наблегнахме на разнообразието от детски чанти за момичета. Може да изберете любимия си модел чанта сред няколко предложения. Всички те са в розов цвят и имат илюстрация на любими за момиченцата детски филмчета.

Тези чанти са подходящи за малки деца. Размерите им са практични, а аксесоарите са удобни за носене на двете рамене или през рамо. А най-добрата новина е, че всички модели се предлагат на достъпни цени.

Зарадвайте своите любими малчугани. Поръчайте раница или чанта с интересен детски дизайн от нашия онлайн магазин.