Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Топери за торти

Настрой низходяща посока

22 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

22 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Кое е първото нещо, което си представяте като чуете рожден ден? Торта, разбира се. Тя е един незаменим и много вкусен детайл от хубавото парти за рожден ден. Тортата се поднася най-често в края на вечерта, за да бъде перфектен завършек на партито.

Как си представяте перфектната торта за рожден ден? Шоколадова, сметанова, плодова? С глазура или без? На един, два или повече етажи? С изискана украса или надпис?

Както и да си я представяте има два неизменни елемента, които трябва да присъстват в тортата за рожден ден – цифри и топер.

С поглед към детайла – топери за торти

Да, тези декоративни клечки наречени топери за торти стават все по-популярен детайл към празничния сладкиш. Те варират от забавни и закачливи до такива с надпис “Happy birthday”. Най-често влизат в употреба като се забучат в глазурата на тортата зад свещичките.

Една торта трябва да е не само вкусна, а и красива. Толкова красива, че да ви е жал да я разрежете на парчета. Колкото и да не ви се иска, все пак тортата е за ядене, а не за гледане.

Единственото, което ви остава е да си запазите свещичките и декоративните клечки, които ще ви носят спомена за една красива и вкусна торта. Това ще ви напомня за страхотното парти, което догодина ще искате да повторите.

Топери за сватбени торти

Едно от най-важните предназначения на топерите е използването им в украсата на сватбени торти. Те най-често са стилни и могат да бъдат във форма на буквите, с които започват имената на бъдещите съпрузи.

Младоженците пазят фигурките си и топерите от сватбените си торти дълги години, за да има напомнят на специалния ден, в който са станали семейство.

Може да добавите декоративни клечки и към други сладки изкушения, които се предлагат на вашето парти. В нашия онлайн магазин може да намерите топери за мъфини.

Защо да поръчате от нас

Ние имаме всичко за подготовката на едно запомнящо се парти. Ако търсите нещо интересно, с което да добавите настроение във вашия повод, потърсете го в подкатегорията Украса за парти, която е в раздел Парти. А пък ако знаете, че топерът е детайлът, който ви трябва, ще го откриете в подкатегорията Декоративни клечки.

Дори и най-скромната торта за рожден ден може да придобие специален вид, ако към нея бъде добавен топер. В нашия онлайн магазин Dara.bg може да откриете широк избор от топери в различни форми и цветове.

Доверете се на професионалистите в парти украсата. Поръчайте от нас продукти на стойност над 35 лева и се възползвайте от опцията за безплатна доставка.