Топери за торти

Настрой низходяща посока

24 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

24 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Кое е първото нещо, което си представяте като чуете рожден ден? Торта, разбира се. Тя е един незаменим и много вкусен детайл от хубавото парти за рожден ден. Тортата се поднася най-често в края на вечерта, за да бъде перфектен завършек на партито.

Как си представяте перфектната торта за рожден ден? Шоколадова, сметанова, плодова? С глазура или без? На един, два или повече етажи? С изискана украса или надпис?

Както и да си я представяте има два неизменни елемента, които трябва да присъстват в тортата за рожден ден – цифри и топер.

С поглед към детайла – топери за торти

Да, тези декоративни клечки наречени топери за торти стават все по-популярен детайл към празничния сладкиш. Те варират от забавни и закачливи до такива с надпис “Happy birthday”. Най-често влизат в употреба като се забучат в глазурата на тортата зад свещичките.

Една торта трябва да е не само вкусна, а и красива. Толкова красива, че да ви е жал да я разрежете на парчета. Колкото и да не ви се иска, все пак тортата е за ядене, а не за гледане.

Единственото, което ви остава е да си запазите свещичките и декоративните клечки, които ще ви носят спомена за една красива и вкусна торта. Това ще ви напомня за страхотното парти, което догодина ще искате да повторите.

Топери за сватбени торти

Едно от най-важните предназначения на топерите е използването им в украсата на сватбени торти. Те най-често са стилни и могат да бъдат във форма на буквите, с които започват имената на бъдещите съпрузи.

Младоженците пазят фигурките си и топерите от сватбените си торти дълги години, за да има напомнят на специалния ден, в който са станали семейство.

Може да добавите декоративни клечки и към други сладки изкушения, които се предлагат на вашето парти. В нашия онлайн магазин може да намерите топери за мъфини.

Защо да поръчате от нас

Ние имаме всичко за подготовката на едно запомнящо се парти. Ако търсите нещо интересно, с което да добавите настроение във вашия повод, потърсете го в подкатегорията Украса за парти, която е в раздел Парти. А пък ако знаете, че топерът е детайлът, който ви трябва, ще го откриете в подкатегорията Декоративни клечки.

Дори и най-скромната торта за рожден ден може да придобие специален вид, ако към нея бъде добавен топер. В нашия онлайн магазин Dara.bg може да откриете широк избор от топери в различни форми и цветове.

Доверете се на професионалистите в парти украсата. Поръчайте от нас продукти на стойност над 35 лева и се възползвайте от опцията за безплатна доставка.