Забавни касички с послание

Настрой низходяща посока

33 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

33 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Искате да добавите нещо закачливо към подаръка за свой близък приятел? Една от силите на Dara.bg са интересните забавни подаръци, които впечатляват с оригиналност и винаги създават повод за усмивка.

Нашите забавни касички с послание са почти универсален вариант – могат да допълнят всеки подарък и освен, че ще създадат хубаво настроение, са и хубаво подсещане за предимствата от това да спестяваш пари и съответно могат да се окажат особено практични и полезни.

Какви интересни касички с послание ви предлагаме

В колекцията ни разполагаме с различни видове касички с послание, които са обединени от една обща характеристика – забавната персонализация. Освен по вида си, се различават и още по посланието, което носят, благодарение на специалните изображения и надписи, разположени върху тях.

Разполагаме с касички за най-различни поводи и обстоятелства – за студенти, за море, за мотор, за кола, за приказен живот, пътуване, за нова година, за сбъдване на желания, за розови очила, за дебют в киното и още други закачливи случаи.

Искате да закупите класическа касичка прасенце като по филмите? Тук имате възможност да осигурите за себе си или свой близък забавен неин вариант с интересно послание.

Търсите удобна метална касичка за пари, в която спокойно могат да се събират банкноти и монети от ресто? Този избор е особено практичен и популярен, затова ние сме се погрижили да ви предложим много варианти под формата на цилиндрична касичка от метал, която може да се използва повторно след изваждане на събраната сума.

Макар касичките да се подаряват обикновено на деца или тийнейджъри, нашите предложения са изключително подходящи за всеки със склонност към поддържането на стабилни финанси чрез акумулиране на ресурсен запас от икономии. Но най-вече за всеки веселяк, който не се взима прекалено насериозно. Затова те са идеални за подаръци за приятели, близки, роднини, познати и колеги.

Онлайн магазин за подаръци, които усмихват

Това е кратката ни визитка, чийто имидж поддържаме неуморно. Dara.bg е мястото, на което може да закупите практични, интересни, забавни и оригинални подаръци, както и всичко необходимо за ученика и украсата на едно зашеметяващо парти.

Отличаваме се с голямо разнообразие в асортимента, оригиналност на предложенията и супер изгодни цени, които вече са много трудни за откриване.

Може да поръчате чрез онлайн заявка, като възможностите за плащане са по банков път или чрез наложен платеж. При въпроси, свързани с покупката, може да се свържете с екипа ни на посочените мейл и телефон за контакт. Не изпускайте да се абонирате за бюлетина ни, където ще ви известяваме за всички най-актуални и изгодни предложения в магазина.