Парти чаши

Настрой низходяща посока

24 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

24 артикула

Страница
на страница

Да се организира оригинален детски рожден ден си е истинско предизвикателство в наши дни. Много хора се доверяват на услугите на парти центрове, които им предлагат интересни изживявания.

Ако все пак сте решили да организирате рождения ден на вашето дете в домашни условия, вие трябва да се погрижите за много неща. Не само, че храната трябва да стигне за всички, но и децата трябва да се забавляват.

Да подарите специален ден на своето дете не е никак лесно. А страха, че то ще бъде разочаровано се увеличава с всеки изминал ден.

Подгответе украса, която да впечатли вашето дете

Едно от най-важните неща, за които да се погрижите, е украсата. Тя трябва да бъде оригинална и да впечатлява. Не пропускайте да се погрижите за важни детайли като украса за масата.

За нея трябва да подберете подходящите парти чаши, чинии, салфетки, покривка, сламки, които да са съобразени с темата на партито и предпочитанията на вашето дете.

Хартиените чашки са страхотно допълнение към празничната маса. Те не само прибавят забавен и цветен вид, но и са безопасни за употреба. Няма риск някое дете да счупи чаша и тя да го нарани. Така ще избегнете неприятни емоции, които могат да застрашат и най-готиното детско парти.

Парти чаши – добър начин да спестите време от чистене

Децата са пълни с енергия и могат да опустошат къщата ви за отрицателно време. Дори и с безобидни намерения те могат да ви създадат страшно много поразии, които трябва да почистите след партито.

Чистенето и миенето след празненството е досадно занимание. Спестете малко енергия като вместо порцеланови или стъклени чаши използвате хартиени.

Те не само са чудесен начин да спестите малко домакинска работа, а и съчетани с повода могат да бъдат страхотно допълнение към украсата. Детето ви ще се радва на всичко щом е шарено и с подходящата тематика. Направете този ден забавен и незабравим за него.

Поръчай от нашия онлайн магазин

В момента в нашия онлайн магазин Dara.bg се предлагат два вида парти чашки – Еднорог и Happy Birthday. Една опаковка съдържа 10 броя и се предлага на цена от 1,69 лв. Може да разгледате чашките в подкатегория Парти чаши, която се намира в категория Парти.

Съчетайте ги с други парти аксесоари и направете поръчка за над 35 лева, за да се възползвате от безплатната доставка, която предлагаме.

Чашките са направени от картон като са предназначени за еднократна употреба. Повечето от парти продуктите, които предлагаме са картонени. Така те не оставят негативен отпечатък в природата и се рециклират лесно.