Статуетки и фигури

Настрой низходяща посока

58 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

58 артикула

Страница
на страница

Красивите статуетки и фигури не са просто елегантна декорация за дома или офиса. Освен че добавят един ефектен детайл в интериора, много от тях носят и особен символизъм и имат допълнително значение за много хора.

Те могат да бъдат обвързани с пожелания за късмет, успех и благополучие или да напомнят за ценности, които са основополагащи за професионалиста, на когото са подарени.

Ако искате да направите подарък с дълбоко значение, нашите сувенири са идеални за целта. Dara.bg изобилства от добре стоящи в съвременния интериор сувенирни фигурки и статуетки на изгодна цена, които може да използвате като ефектни подаръци за различни поводи.

Уникални статуетки и фигури в разнообразни форми и стилове

Разнообразието е една от отличителните характеристики на нашия онлайн магазин и не изневеряваме на нея и в тази категория артикули. Ето и какви статуетки и фигурки предлагаме в нашия богат каталог:

  • Фигурки бухал;
  • Слончета от резин;
  • Сувенири костенурки;
  • Декоративни визитници и моливници;
  • Статуетки „Влюбени“;
  • Метални статуетки на светци;
  • Стъклени фигурки с послание;
  • Луксозни статуетки на богове и воини.

Разбира се, попълваме асортимента регулярно с нови стоки и тук може да се появят и други видове сувенирни декорации за дома и офиса, от които да може да изберете своя следващ подарък.

Предлагаме както големи статуетки, така и дребни фигурки. Метал и резин са двата основни материала на изработка.

Освен големи луксозни модели, предлагаме и някои по-евтини статуетки и не пропускаме да зарадваме хората с чувство за хумор с добър набор от забавни статуетки.

Каква статуетка или фигурка да подарите

Отговорът зависи на кого подарявате и какво искате да пожелаете с подаръка. Ако искате да наградите изявен специалист със сувенир, който да изглежда страхотно на неговото работно място, може да изберете луксозна тематична статуетка. Така например „Темида“ би била страхотен подарък за отявления юрист, който ви е помогнал.

Искате да пожелаете късмет и успех на свой близък, приятел или просто познат, на когото сте благодарни? Може да подарите фигурки слонче, които освен че са символ на мъдростта и напомнят за търсене на знание и вземане на добре обмислени решения, се свързват с късмет и защита. Фигурката е страхотен подарък и за пътешественици, тъй като напомня за екзотични дестинации и сафарита с диви животни.

Фигурката на бухал пък би била страхотен декоративен подарък, който се асоциира с интелект, защита от негативни енергии и прозорливост.

За деня на влюбените пък може да подарите красива статуетка от резин, символизираща вашата неотменна връзка и създаващи елегантна декорация в спалнята или хола.

Разгледайте всички статуетки и фигури на Dara.bg и направете красив и обмислен подарък в няколко бързи стъпки от комфорта на дигиталното пазаруване.