Стойки за сладкиши

Настрой низходяща посока

23 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

23 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Тортата е един незаменим и много вкусен детайл от хубавото парти за рожден ден. С духането на свещичките си пожелаваме хубави неща, които да ни се случат. Тя се поднася в края на партито, за да бъде перфектен завършек на вечерта.

Домашната торта за рожден ден обикновено се подготвя с голямо внимание и любов от най-близките хора на празнуващия. Това е голяма предизвикателство защото освен с вкус тя трябва да впечатлява и с вид.

Този, който я прави има най-важната задача, защото тортата е нещото, което всички гости очакват с нетърпение.

Красивата торта – най-вкусният детайл от едно парти

В интернет има толкова много рецепти за торти, колкото и идеи за украсата им. Представянето на празничния сладкиш е много важно.

Тортата може да бъде съчетана и с други празнични сладкиши като мъфини с глазура. Те също трябва да бъдат поднесени с внимание и стил и да имат подобен вкус с този на тортата.

Всички се впечатляват от големи торти на няколко етажа. Тези торти наистина са много интересни, но трудни за представяне, защото само една грешна стъпка може да обърка всичко.

Ние от Dara.bg ви съветваме да разгледате стойките за мъфини и сладки, които предлагаме и да изберете най-подходящата за представянето на вашата торта.

Ние ценим любовта, с която създавате сладкиши

Сред нашите предложения се открояват стойки за мъфини на 3 нива със забавен дизайн и атрактивна цена:

  • Стойка за сладкиши „Балерина“ – материал картон, височина 31 см.
  • Стойка за сладкиши „Клоуни“ – материал картон, височина 31 см.
  • Стойка за сладкиши „Маймунки“ – материал картон, височина 31 см.

Друга ефектна декорация, която препоръчваме са формите за мъфини тип паяжина. Имаме ги в наличност в златист и сребрист цвят. Те успешно могат да се съчетаят с продукта Стойка за мъфини, който събира 12 броя. Стойката е метална с размери размер на стойка - 30 см. х Ф 30 см.

Всички тези продукти и други подобни могат да бъдат намерени в онлайн магазина на Dara.bg в Стойки за сладкиши, която е част от категория Парти.

Стойката за сладкиши може да се съчетае успешно с дизайна на другите детайли като хартиените чашки, чинии и салфетките. Комбинацията между всичко изброено придава завършен и стилен вид на цялостната украса на партито.

Знаем, колко много се стараете да подарите един незабравим рожден ден на близките си хора. Тортата приготвена с любов е много по-вкусна от купената.

Поднесете я с нужното внимание и зарадвайте любим човек. Пазарувайте всичко, което ви е нужно за една запомняща се парти вечер от нашия онлайн магазин.