Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Комплекти с шотчета

Настрой низходяща посока

19 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

19 артикула

на страница

Продукти на фокус

Комплектите с чаши за алкохол за един често срещан елемент в дома на много хора. Те са предпочитани като избор на подарък по поводи и винаги влизат в употреба. Без значение дали правите парти или просто сте се събрали с приятели на по няколко чашки, планирани или не, често нещата отиват към пиене.

Много често на партита се пият и шотове, независимо дали под формата на игра с тях или просто, за повдигнете бързо настроението на всички. И затова е важно в дома на всеки, който прави парти да присъстват тези малки симпатични чашки.

Освен че ще се използват от почти всички, които събирате в дома, ще бъдат и сигурен начин да разведрите партито допълнително, измисляйки игра, в която при определени условия някой трябва да пие шот. Партита с шотове винаги са по-щури и забавни, но вероятно много от вас знаят това.

Ние от онлайн магазина Dara.bg предлагаме за вас разнообразни комплекти с шотчета , които можете да подарите на близък човек и после да се използва т от цялата компания, за да вдигнете градусите на всяко парти!

Какви комплекти с шотчета предлагаме

В нашата категория комплекти с шотчета ще намерите богато разнообразие от забавни комплекти, подходящи за всеки и за всеки повод. Те са идеални за подарък за рожден ден, имен ден или когато просто искате да зарадвате близък човек. Предлагаме тематични комплекти, разделени на професията на човека например или с известни български имена.

Всички чашки имат забавни послания, а кутиите им са изключително удобни, практични и също се отличават със забавен надпис. Също така кутиите привличат със своята страхотна дървена изработка. Те са изключително здрави и са идеалното място за съхранение на чашките.

С този забавен и практичен подарък можете да се откроите да всеки повод. Хубавото е, че човекът, който го получава ще може да го използва често и всеки път ще се сеща за вас. Комплектите с чашки за шот винаги влизат в употреба, така че не се чудете дал и ще се използват, защото със сигурност ще са звездата на всяко пари.

Направете практичен, забавен и оригинален избор, като изберете между комплектите с чаши за шотчета, които предлагаме. Изберете гарантираното качество на страхотна цена. За да зарадвате всеки човек без значение от пола, професията му, дали ви е приятел или роднина и дали има повод или не. Заложете на сигурното, а смехът е едно от най-сигурните средства, с които да зарадвате някого, подарявайки практичен и забавен продукт!