Уважаеми клиенти, Петък 22 Септември ще бъде почивен ден.

Мъжки подаръци

Настрой низходяща посока

89 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

89 артикула

на страница

Продукти на фокус

Предстои празник на ваш приятел и сте решили да го изненадате със закачлив подарък, който да отива на страхотното му чувство за хумор?

Dara.bg е кътчето в интернет, което пасва идеално на вашето търсене, защото тук сме събрали уникални подаръци за мъже, които знаят как да се забавляват и взимат с черпаци от забавленията и удоволствията на живота.

Няма нужда да разпилявате огромни суми, за да вземете подарък, който наистина впечатлява. Достатъчно е той да е добре подбран, а разнообразието в нашия онлайн магазин ще допринесе за правилния избор. Разгърнете страниците на нашия онлайн каталог и се убедете сами в това.

Забавни подаръци за мъж с характер и чувство за хумор

Кажете „не“ на скуката и постоянно повтарящите се подаръци, закупени в последния момент от някой супермаркет на път за празненството. Подгответе се от време! А тук може да го направите от комфорта на своя дом и да се възползвате от удобството да поръчате само с няколко клика. И воала - работата е свършена и то много добре.

При подбора на артикулите за този раздел винаги обръщаме внимание на няколко ключови елемента: качество, достъпност, разнообразие и нотка уникалност.

Това ни позволява във всеки един момент да можем да ви предложим както универсални, така и доста специфични мъжки подаръци, сред които да откриете перфектното попадение за своя близък, приятел, роднина или познат.

Изберете ефектен подарък за мъж от нашия богат каталог

В каталога ни ще откриете голям набор от мъжки подаръци с леко намигване към любителите на алкохола и забавлението. Вашият приятел е голям купонджия и винаги е в центъра на забавата на всяко домашно парти, което си организирате?

Разгледайте нашите настолни игри с шотове, които внасят още един интересен елемент в играта и ще развихрят още повече потенциала му. Може да подарите и комплект шотове, поднесени в дървена кутия със закачливо послание.

Ваш роднина традиционалист има имен ден и искате да го зарадвате с нещо класическо?

Може да изберете луксозна игра шах, табла и дама или качествен стъклен шах, карти пластика или луксозни черни светещи в тъмното карти, които са перфектните подаръци за мъже 50+, които се радват на традиционните мисловни игри с приятели.

Това е и перфектен подарък за момче, което тепърва проявява интерес към шаха и иска да провери дали в него не се е скрил следващия гросмайстор на България.

Тук ще откриете още много варианти на мъжки подаръци – чаши с тематика по професия или хоби, забавни комплекти за юристи, риболовци, шефове, студенти, визитници, подаръчни комплекти за мъже, аксесоари за вино, бира и пр.

В Dara.bg предлагаме както луксозни, така и бюджетни варианти, а също така и много интересни и забавни опции.