Мъжки подаръци

Настрой низходяща посока

94 артикула

на страница
 1. Забавна игра с чипове и зарове
  -45%

  Кат. номер: 895850

  Забавна игра с чипове и зарове
  Редовна цена 19,90 лв. Промо цена 10,90 лв.
 2. Чаша "Майстор"
  -18%

  Кат. номер: 84685-3

  Чаша "Майстор"
  Редовна цена 10,90 лв. Промо цена 8,99 лв.
 3. Чаша "Градинар`"
  -18%

  Кат. номер: 84684-1

  Чаша "Градинар`"
  Редовна цена 10,90 лв. Промо цена 8,99 лв.
 4. Чаша "Строител"
  -16%

  Кат. номер: 84682-1

  Чаша "Строител"
  Редовна цена 11,90 лв. Промо цена 9,99 лв.
Настрой низходяща посока

94 артикула

на страница

Продукти на фокус

Предстои празник на ваш приятел и сте решили да го изненадате със закачлив подарък, който да отива на страхотното му чувство за хумор?

Dara.bg е кътчето в интернет, което пасва идеално на вашето търсене, защото тук сме събрали уникални подаръци за мъже, които знаят как да се забавляват и взимат с черпаци от забавленията и удоволствията на живота.

Няма нужда да разпилявате огромни суми, за да вземете подарък, който наистина впечатлява. Достатъчно е той да е добре подбран, а разнообразието в нашия онлайн магазин ще допринесе за правилния избор. Разгърнете страниците на нашия онлайн каталог и се убедете сами в това.

Забавни подаръци за мъж с характер и чувство за хумор

Кажете „не“ на скуката и постоянно повтарящите се подаръци, закупени в последния момент от някой супермаркет на път за празненството. Подгответе се от време! А тук може да го направите от комфорта на своя дом и да се възползвате от удобството да поръчате само с няколко клика. И воала - работата е свършена и то много добре.

При подбора на артикулите за този раздел винаги обръщаме внимание на няколко ключови елемента: качество, достъпност, разнообразие и нотка уникалност.

Това ни позволява във всеки един момент да можем да ви предложим както универсални, така и доста специфични мъжки подаръци, сред които да откриете перфектното попадение за своя близък, приятел, роднина или познат.

Изберете ефектен подарък за мъж от нашия богат каталог

В каталога ни ще откриете голям набор от мъжки подаръци с леко намигване към любителите на алкохола и забавлението. Вашият приятел е голям купонджия и винаги е в центъра на забавата на всяко домашно парти, което си организирате?

Разгледайте нашите настолни игри с шотове, които внасят още един интересен елемент в играта и ще развихрят още повече потенциала му. Може да подарите и комплект шотове, поднесени в дървена кутия със закачливо послание.

Ваш роднина традиционалист има имен ден и искате да го зарадвате с нещо класическо?

Може да изберете луксозна игра шах, табла и дама или качествен стъклен шах, карти пластика или луксозни черни светещи в тъмното карти, които са перфектните подаръци за мъже 50+, които се радват на традиционните мисловни игри с приятели.

Това е и перфектен подарък за момче, което тепърва проявява интерес към шаха и иска да провери дали в него не се е скрил следващия гросмайстор на България.

Тук ще откриете още много варианти на мъжки подаръци – чаши с тематика по професия или хоби, забавни комплекти за юристи, риболовци, шефове, студенти, визитници, подаръчни комплекти за мъже, аксесоари за вино, бира и пр.

В Dara.bg предлагаме както луксозни, така и бюджетни варианти, а също така и много интересни и забавни опции.