Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Детски колички с дистанционно

Настрой низходяща посока

77 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

77 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Добре дошли в страната на динамиката, скоростта и въображението! В Dara.bg подбираме ненадмината селекция от различни видове детски колички и други превозни средства, които ще разпалят страстта на малчуганите към авомобилизма и ще ги забавляват с часове.

Разполагаме с наистина богат асортимент, тъй като това несъмнено е любимата играчка на масата подрастващи шофьори, които имат възможността за пръв път да се запознаят с удоволствието на колела още в най-ранна детска възраст.

Разбира се, съвсем спокойно може да подарите подобна играчка и на малки момиченца, които биха се зарадвали да изследват автомобилния свят и забавленията, които той предлага.

Детски колички с дистанционно, самолети, хеликоптери и много други

В тази категория с детски играчки за момчета разполагаме с голямо богатство от варианти. Предлагаме най-различни видове превозни средства – от леки коли, през джипове до тежкотоварни возила и автовози. Тук ще откриете любимите полицейски коли, джипове, спортни коли, мотокари, багери, камиони, автобуси, трактори, мотоциклети, пистови мотори, самолети и хеликоптери.

Предлагаме комплекти с платформи, ремарке или рампи, както и мачбокс сетове с малки колички в колекционерски размери. За най-малките можем да предложим по-обли и големи детски колички, които осигуряват необходимата безопасност. За по-големите предлагаме да разгледате нашите качествени метални колички с реалистичен дизайн и страхотни дребни детайли, доближаващи се максимално до реалността.

В колекцията ни ще откриете и прекрасни модели, достойни за рафта на най-запалените по превозните средства малки колекционери.

Разполагаме с детски колички играчки в 1:12, 1:16, 1:22, 1:28, 1:43; 1:64 и други популярни и търсени варианти. За любителите на екстремните преживявания препоръчваме да разгледате модерните ни каскадьорски бъгита с уникални функции.

Предлагаме и модели със смарт управление или дистанционно RC. Разгледайте и високотехнологичните ни предложения с 360-градусово завъртане, автоматично избягване на препятствия и още…

За най-ентусиазираните момчета, които нямат търпение да станат шофьори сме подготвили и комплекти с волан и симулационна кола с педали.

Имаме и коли конструктори и трансформъри, превръщащи се от возило в робот. Вариантите тук отговарят на различни ценови класове, така че да може да подберете най-подходящия подарък, според своя бюджет.

Любимата детска количка на изключително изгодна цена

Детските ръчички и въображение превръщат този артикул от обикновена играчка в скоростно движещ се автомобил, дрифтиращ по оживените улици. Неслучайно това е една от най-любимите играчки на момчетата – тя ги запознава със света на автомобилите, който изглежда така желан и приятен за малките авто ентусиасти. Наше удоволствие е да можем да ви предоставим достъп до такива, които са на изгодна цена, отговаряща напълно на предложеното качество.

Dara.bg – нека децата да изследват света, а ние да се върнем към неговата пъстрота през техните очи.