Уважаеми клиенти, Понеделник 4 Март ще бъде почивен ден за нас и куриерските фирми.

Работилници и инструменти

Настрой низходяща посока

8 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

8 артикула

на страница

Обичта ли вашето дете да си играе на майстор? Ако отговорът е да, то със сигурност ще намерите много интересни идеи за подарък в подкатегорията Детски инструменти.

Това са предпочитани от момченцата играчки, които им помага да развинтят въображението си и да влязат в ролята на майстор, пред който няма никакви затруднения.

Детски инструменти, които ще намерите в категорията Детски играчки за момчета имитират истински музикални инструменти и инструменти за изграждане и ремонт, но са проектирани да бъдат безопасни, лесни за използване и подходящи за децата.

Защо детските инструменти са чудесен подарък за малчуганите

Детските играчки са страхотен начин да зарадвате децата и да им подарите интересни пособия, с които да влязат в мечтана от тях роля. А тя може да е на майстор, който обича да бараника и да отстранява повредите в дома. Лесно е да сбъднете тази мечта като подарите на любимите си деца комплекти с инструменти.

Повечето модели, които ще намерите в нашият онлайн магазин имитират ръчни инструменти. Това са инструменти като детски ножове, ножици, четки. Освен тези инструменти ние предлагаме и още много видове, за които ще ви разкажем в следващите редове.

Изберете от богатото ни портфолио с детски инструменти

Време е да ви поканим в разнообразният свят на детските инструменти. Искаме да го направим, за да ви представим всеки един модел, който може да закупите от нас и да превърнете в страхотен подарък за Коледа или рожден ден.

Започваме с представянето на комплект инструменти в куфарче. Този сет е подходящ за деца над 3 годишна възраст и съдържа имитация на някои от най-разпространените ръчни инструменти като клещи, трион, отвертка и винтове.

Друг много интересен артикул е резачка с въртяща се верига. С нея получавате и комплект предпазни очила, с които малчугана наистина ще се превъплъти в ролята на опитен майстор, който се грижи за своята безопасност.

Много се гордеем с избра си на играчката, която имитира инструмента зеге. Тя има реалистичен дизайн, но много по-малка форма. Към нея са включени батерии и подвижен резец. Играчката е подходяща за употреба от деца нас 3 годишна възраст.

Нека ви разкажем малко и за камиона за разглобяване с инструменти и рефлектор. Тази играчка изпълнява следните функции: различни запаметени мелодии, светлина, рефлектор.

Всички играчки, които ви описахме са изключително безопасни и са предназначени за игра от деца навършили 3 години. Ние предлагаме конкурентни цени в сектора на детските играчки и многообразие от модели и дизайни. Разгледайте и изберете тези, които най-силно ще развълнуват децата ви.