Летни стоки

Настрой низходяща посока

90 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

90 артикула

на страница

Продукти на фокус

Тук имате възможността да оборудвате детето си с всичко необходимо за едно незабравимо лято. Забавлението за детето е равно на спокойствие за родителите, а дългите дни на плажа имат особена нужда от тази конфигурация.

За целта Dara.bg подбира специално за вас уникални занимателни летни стоки, които ще ангажират интереса на децата и ще допринесат за релакса на родителите.

Ако търсите плажни принадлежности и забавни играчки за лятото на изгодна цена, имаме добра новина – вече сте попаднали на правилното място.

Интересни летни стоки за гарантирано забавление на плажа

За да бъде възможно най-плавно преминаващ летният семеен ден на плажа е важно най-малките членове на фамилията да разполагат с достатъчно добри забавления, които да ги занимаят ефективно. В тази продуктова категория на магазина имаме множество предложения, отговарящи на това определение, които ще допринесат за страхотното прекарване на плажа на цялото семейство.

Разнообразният ни каталог разполага с всички най-необходими плажни принадлежности за деца от практично и занимателно естество като:

  • Детски очила за плуване;
  • Маски за плуване;
  • Детски шнорхели;
  • Играчки за пясък;
  • Водни пушки и пистолети.

Искате да си гарантирате поне няколко часа игра? Изберете мултифункционален комплект пясъчник с маса за пясък и вода, който ще бъде перфектната площ за плажни експерименти и моделиране на красиви пясъчни фигурки от нежните детски ръце.

Търсите по-компактен вариант? Класическите комплекти с кофичка, гребло, сито и лопатка са задължителен елемент от арсенала на летуващия родител. Можем да предложим още по-удобна опция на сгъваема кофичка, която би заела незначително място в плажната чанта на мама.

Какво е лято без игра с вода? Изберете перфектните водни пистолети и пушки в различни размери и организирайте семейна водна битка, в която най-мокрият печели.

Предлагаме и функционална поставка за пясък, която ще предпази най-важните ви притежания и напитки от фините песъчинки по земята.

Летни аксесоари и принадлежности за игра

В продуктовата ни селекция от летни стоки ще откриете и практични и занимателни аксесоари и за дните далеч от плажа, сред които и:

  • Детски летни люлки, тип „Тарзанка“;
  • Цветни ластици за скачане;
  • Фрисби спинър;
  • Картечница за балончета;

И редица други актуални предложения, които могат да бъдат успешно средство за справяне със скуката през лятната ваканция на децата.

Лятото не чака, затова побързайте да се оборудвате с всичко необходимо за неговото посрещане с много емоции, смях и забавление. Децата ви със сигурност ще останат благодарни!

Направете своята поръчка в Dara.bg и се възползвайте от уникално ниските цени на нашите артикули, спестявайки си не само време в обикаляне на магазините, но и средства от семейния бюджет.