Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Табакери и кутии за цигари

Настрой низходяща посока

5 артикула

на страница
 1. Кутия за цигари
  -43%

  Кат. номер: 83089

  Кутия за цигари
  Редовна цена 3,50 лв. Промо цена 1,99 лв.
 2. Кутия за цигари
  -33%

  Кат. номер: 83088

  Кутия за цигари
  Редовна цена 5,20 лв. Промо цена 3,49 лв.
 3. Кутия за цигари
  -48%

  Кат. номер: 83087

  Кутия за цигари
  Редовна цена 3,80 лв. Промо цена 1,99 лв.
 4. Кутия за цигари
  -34%

  Кат. номер: 83086

  Кутия за цигари
  Редовна цена 4,50 лв. Промо цена 2,99 лв.
 5. Кутия за цигари
  -47%

  Кат. номер: 83085

  Кутия за цигари
  Редовна цена 2,99 лв. Промо цена 1,59 лв.
Настрой низходяща посока

5 артикула

на страница

Малките детайли много често са онова, което прави голяма разлика. Забелязали сте, че ваш близък, заклет пушач, е започнал да си изработва цигарите сам? Може да го улесните като му подарите удобна табакера или кутия за съхранение на ръчно направените цигари. А за тази цел в Dara.bg имаме няколко супер практични предложния, от които може да изберете.

Разполагаме с добър избор от цветове табакери и кутии за цигари, така че да персонализирате семплото, но добре обмисленото подаръче, което определено ще покаже, че забелязвате малките детайли. А това се цени много повече от луксозните подаръци, когато са направени без желание и сензитивност към нуждите на човека.

Какво представлява табакерата

Табакерата е малък аксесоар, който се използва за съхраняване на тютюн или цигари. Тук основно продаваме табакери за удобно държане на ръчно направени цигари. Това, което ги отличава е, че тези, които се използват за съхранение на сухите тютюневи частици са обикновено в кръгла форма, а тези за съхранение и подреждане на вече направените цигари - в правоъгълна форма. И двата аксесоара са доста практична принадлежност.

За да не се преместват цигарите вътре се слага и специално приспособление – ластик или друга структура за предотвратяване на разпиляването им.

Някои табакери са с вградена машинка, чрез която се свива ръчно. Те се използват и самата изработка на тютюневото изделие и за прилежното му съхранение след това.

Какви табакери и кутии за цигари предлагаме

Искате да закупите мини табакера, която деликатно да прибирате в дамската си чанта? Или пък може би търсите дамска табакера за слим цигари за своята приятелка? В Dara.bg, според конкретните наличности към момента, може да откриете няколко нежни дизайна, които да покрият тези изисквания и да осигурят необходимото практично приложение.

Разгледайте различните дизайни, които предлагаме и изберете няколко, които може да сменяте, за да отговарят на визията и/или настроението ви за съответния ден.

В категорията ще намерите още издръжливи пластмасови кутии за цигари, които може да се използват за многократна употреба. И тук предлагаме няколко различни размера, като най-популярните са 80 мм (слим) и 100 мм (традиционен размер). Може да разгледате ярките ни предложения и по-стилните ни и изчистени опции и да изберете тези, които отговарят на вашия вкус. Неутрални или цветни – избирате вие, като практичността е винаги гарантирана.

Нашите табакери и кутии за цигари осигуряват надеждно и стабилно закопчаване и необходимата дискретност. Това са незаменими аксесоари при ръчно свиване на цигари, които допринасят за спестяването на средства и носят практичност и удобство.

В сайта ни ви очакват още интересни и полезни предложения за подаръци.