Докторски комплект

Настрой низходяща посока

7 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

7 артикула

на страница

Продукти на фокус

В онлайн магазина на Dara.bg ще намерите голямо разнообразие от детски играчки, с които да зарадвате малчугани от всякакви възрасти. В категорията „Докторски комплект“ ви представяме креативни комбинации от играчки, които наподобяват лекарски пособия. С тях вашето дете ще може да се преобрази в опитен медик и да „излекува“ цялото семейство.

За много деца една от първите професионални мечти е да станат лекари и да помагат на хората да бъдат здрави и да водят пълноценен начин на живот. Някои от тях с времето забравят тази своя цел и избират друг кариерен път, но други успешно се реализират в медицината.

Кой родител не би се гордял детето му да стане лекар и да помага на болните да оздравеят? Може да запалите това желание и във вашето дете, като му подарите първият докторски комплект. Направете поръчка от нашия онлайн магазин и зарадвайте малчуганите в семейството с интересен подарък за по повод Коледа, рожден ден или друг личен празник.

Най-качествените и най-интересени докторски комплекти за игра

Ролевите игри са важни за развитието на детския мозък. Те подготвят детето за реалността и му дават шанс да развие когнитивните си умения. Едва ли има момченце или момиченце, които не са си играли на лекари.

Това е една от най-впечатляващите професии за някои деца, които се възхищават на супергероите, които ги лекуват, когато са болни.

Богатото портфолио на Dara.bg дава на малчуганите възможност да се запознаят с лекарската професия от ранна възраст и да си играят с лекарски инструменти и пособия. Тези невинни и детски превъплъщения и игри стават вдъхновение за много деца да поемат по пътя на лекарската професия след години.

Играта с докторски комплекти ще развие емоционалните и социалните умения при децата още от ранна възраст. Подобни играчки помагат на децата да развият по-добри социални връзки помежду си, защото дават повод за общуване.

Всички знаем, че емпатията е много важно качество в докторската професия. Може да помогнете развитието на емпатия при вашето дете като си играете с него на лекари и му обясните, колко е важно да се поставяме на мястото на другите и да проявяваме грижа към тях.

Какви докторски комплекти ви предлагаме

При нас ще намерите играчки тип докторски комплекти в различни ценови диапазони. Всички предложения включват няколко играчки, които наподобяват истински лекарски пособия. Някои от тях съдържат повече части и докторска чанта за съхранение и пренасяне на играчките.

Други комплекти са по-обикновени и съдържат по-малко на брой докторски аксесоари, но цената им е по-ниска. Изберете най-подходящия за вашето дете докторски комплект и го зарадвайте за любим повод.