Моливници

Настрой низходяща посока

1 артикул

на страница
Настрой низходяща посока

1 артикул

на страница

„Мамо, къде са ми моливите?“ – ако този въпрос вече започва да ви дотяга, имаме функционално предложение, което може да реши проблема веднъж завинаги. Научете детето да съхранява арт пособията си за рисуване на удобно място на бюрото, близо до неговите очички, а ние ще ви осигурим перфектния помощник за целта.

Предлагаме ви да разгледате прекрасната ни колекция с уникални детски моливници, които ще бъдат не само практично функционално решение, но и красив декоративен елемент в стаята на вашето дете.

Практични детски моливници на ниска цена

В колекцията на Dara.bg ще откриете практични моливници за детската стая, които са повече от семпли органайзери – те са създадени с мисъл за удобството и въображението на детето. С разнообразие от стилни дизайни, свежи цветове и забавни конфигурации, тук детето ви със сигурност ще получи най-добрия подарък от уникален моливник, който да отговори на практическите му нужди и уникалната му креативност.

Каталогът ни предлага разнообразие от качествени и функционални:

  • дъверни моливници;
  • моливник органайзер;
  • стелажче за моливи;
  • кутийки моливник;
  • моливници с фигурки.

Класически моливник или органайзер с няколко отделения за поместване на всички дребни арт пособия – изборът е ваш (и на вашето дете). Това е идеалното решение за удобното съхраняване под ръка на най-често използваните от детето химикалки, моливи, четки, флумастери, маркери и писалки. То ще помогне на детето ви да се съсредоточи върху творческия процес, без да е необходимо да се чуди къде е любимото пособие за рисуване.

Тук имате възможност да заложите на моливник, който не само ще се справя с основната си задача да държи моливите на място, но и ще разпалва въображението на детето ви и ще го насърчава да прибира прилежно своите арт принадлежности за рисуване.

Органайзерите за пишещи средства, които предлагаме тук са леки и лесно преносими и може спокойно да бъдат взети в раницата на детето.

Лесна поръчка, бърза доставка и топ обслужване от Dara

Като комплимент към всички останали предимства на удобните ни органайзери, ние от Dara.bg добавяме и уникално ниска цена на предлаганите артикули.

Възползвайте се още днес и направете своята онлайн поръчка, комплектувайки всички нужни на вашето дете ученически пособия. Ако направите обща поръчка на стойност над определената в общите ни условия сума, ще може да се възползвате и от възможността за напълно безплатна доставка до адрес или офис на куриерската фирма, с която работим.

Разгледайте и останалите ни предложения за деца, в които ще откриете още много уникални детски стоки, насърчаващи креативността и вършещи работата на страхотен помощник на вашето дете.