Щипки, очички, канапи и други

Настрой низходяща посока

37 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

37 артикула

Страница
на страница

Продукти на фокус

Прегледали сте всички категории с материали за декориране, но не сте успели да откриете това, от което имате нужда? В този продуктов раздел поместваме всичко останало, което може да се вмести в определението ресурси за декорация. Щипки, очички, канапи и други интересни и практични декоративни компоненти намират своето място тук, където може да намерите допълнителни материали, потребни за реализирането на различни арт проекти.

Отрупайте онлайн пазарската си чанта в Dara.bg с необходимите арт принадлежности и с една поръчка обновете запасите си с ресурси за декориране спестявайки ценно време и пари.

Разнообразие от щипки, очички, канапи и други декорации на топ цена

Голям е шансът тук да намерите онези допълнителни декоративни елементи, които са липсвали във вашата домашна арт работилница. Освен компоненти за изграждане на крафт проекти, в каталога ни ще откриете и интересни парти декорации.

Ето и обобщено какви артикули присъстват в продуктовия ни каталог в този раздел:

 • тюлени и таселни декорации;
 • силиконови ластици в различни размери;
 • канелени пръчки за декорация;
 • декоративни кламери;
 • светодиодна LED украса;
 • камъчета за декорация;
 • декоративни щипки и табелки с щипки;
 • мърдащи очички за играчки;
 • съдове за декорация;
 • декоративно тиксо с мотиви;
 • цветна хартия за декорация.

А също така и други свежи предложения, в зависимост от актуалните ни наличности.

Както винаги, се стремим да предложим добро разнообразие от форми, цветове и дизайни, така че да имате широта на избора, в рамките на който да се спрете на идеалното попадение.

Артикулите са качествени, практични, лесни за употреба и на много добра цена. Те са с различна тематична насоченост и могат да се използват за реализацията на най-разнообразни крафт идеи.

Предлагаме пакети декоративни очички, които може да използвате за създаване на закачливи декорации за детската стая. Красивите декоративни щипки пък може да използвате за закачане на снимки, бележки и етикети.

Тук може да намерите и цветна декорация от тюл за създаване на красива пола от тюлени дипли на масата за тематично празнуване на рождения ден на вашата малка принцеса. Декоративно тиксо за украсяване на картички, покани и албуми, LED украса за реализиране на светлинни DIY проекти и още куп интересни предложения от света на умелото декориране.

Поръчай от Dara и спести

Независимо дали поръчвате щипки, очички, канапи и други материали за декорация, Dara.bg е мястото, на което ще спестите средства, защото тук предлагаме продукти на наистина изгодна цена.

Затова може да разчитате на нас като основен снабдител за домашната ви крафт работилница, без оглед на това дали става въпрос за професионален занаят или практикуване на любимо хоби в свободното време.