Сламки и коктейлна украса

Настрой низходяща посока

25 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

25 артикула

Страница
на страница

Кой не обича вкусни коктейли? Те са най-подходящата разхлаждаща напитка през лятото. Това не ги изключва за предпочитано питие по време на парти и през другите сезони.

В интернет могат да се намерят много рецепти за интересни коктейли, които да поднесете на вашите гости на следващото парти.

Един коктейл не само трябва да е вкусен, но и да изглежда добре. Напитката може да бъде украсена с подходящи сезонни плодове, захар, мента и задължително сламка и чадърче, което да им придаде вкусен тропически вид.

Сламките и бъркалките като част от стилната коктейлна украса

Интересните бъркалки са също нещо без, което един стилен коктейл не може да мине. Те не само служат за разбъркване на напитката, но и придават един тропически вид.

Когато пиете коктейли е задължително да го правите през сламка. Първо, защото коктейла може да е силен, ако се пие на големи глътки и второ защото така се усеща по-силно вкуса на разнообразните съставки в коктейла.

В онлайн магазина на Dara.bg може да намерите 12 вида коктейлни сламки, сред които най-интересните са:

  • Коктейлни сламки „Звезди“ в сребрист и златист цвят – 25 броя в пакет, 20 см.
  • Коктейлни сламки „Точки“ в сребрист и златист цвят – 25 броя в пакет, 20 см.
  • Коктейлни сламки „Звезди“ в сребрист и златист цвят – 25 броя в пакет, 20 см.
  • Коктейлни сламки „Сърца“ – 8 броя в пакет, 20 см.
  • Коктейлни сламки „Звезда“ – 8 броя в пакет, 20 см.
  • Коктейлни сламки „Кактус“ – 8 броя в пакет, 20 см.
  • Коктейлни сламки „Ананас“ – 8 броя в пакет, 20 см.

Предлагаме също и хартиени сламки и коктейлна украса за еднократна употреба „Macaron” в 3 наситени цвята. Също 25 броя в опаковка и 20 см дължина.

Едни от най-поръчваните видове сламки са тези с цветове металик. На нашият онлайн магазин се предлагат 4 цвята, по 25 броя в опаковка.

Сламките могат да бъдат липсващият детайл в аранжировката на вашата празнична маса. Те са също и са страхотна украса за любимия ви коктейл, в съчетание с тропически плодове и чадърче.

Вкусните коктейли са поднесени с подходяща храна

Най-често коктейлите се поднасят с коктейлни хапки с лек вкус. Тъй като коктейла е напитка за между храненията, поднасяните хапки са малки. За да бъдат по-лесни за хапване те най-често се набучват на клечки за шишчета или клечки за коктейлни хапки.

Може да осъществите всички изброени идеи за поднасянето на коктейл с парти аксесоарите в нашия онлайн магазин, които може да намерите в подкатегорията сламки и коктейлна украса на категорията парти.