Ленти за декорация

Настрой низходяща посока

97 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

97 артикула

на страница

Търсите перфектните ленти за декорация, които да използвате за украса на събития, опаковане на подаръци, декориране на букети или като помощно средство за реализация на следващия прекрасен крафт проект? Попаднахте на точно място.

В Dara.bg имаме богата колекция от красиви, качествени и на много добра цена ленти за украсяване от различни видове, с които всяка ваша идея за декориране с лекота ще се превърне в реалност. Уменията от вас, а ресурсите – от нас. Разгледайте каталога ни и се уверете, че тук ще откриете всичко необходимо за украсяването на подаръци и събития.

Какви ленти за декорация може да поръчате тук

Разполагаме с доста добро разнообразие от продукти в категорията, затова най-добре просто да се потопите в него и да изберете модела, който най-много съвпада с идеята, която имате наум.

Ето и основната част от предложенията в нашия каталог:

  • лента за балони;
  • ленти за панделки и подаръци;
  • сатенени ленти;
  • дърпащи панделки;
  • готови панделки за подаръци;
  • филцови готови панделки за декорация;
  • гигантска пандела;
  • дантелена лента;
  • лента тип зебло.

Предлагаме ролки с различни дължини, ширина, цветове, завършеци, изчистени или с надпис, в златисти или сребристи разцветки с металически отблясък, текстилни и други типове ленти.

Цената, която ви предлагаме в Dara.bg е изключително ниска и изгодна, затова можете съвсем спокойно да се оборудвате с всички материали за декорация, от които не само имате нужда сега, но и бихте имали нужда занапред. А никога не е излишно вкъщи да се мотаят такива принадлежности, особено когато декорирането е ваше хоби или занаят.

За какво се използват различните видове ленти

Тънките ленти, изработени от синтетични влакна на основата на полиестер, найлон или пластмаса с лъскав завършек са идеални за връзване на балони един за друг и към интериорни елементи и добавяне на декоративен ефект. По-широките ленти за декорация от този тип пък могат да се използват за декориране на подаръци.

Текстилните ленти, в които включваме и сатенените, имат много широко приложение. Освен за интериорни декорации и украса на подарък, се използват за направата на покани, картички, албуми и всякакви крафт проекти.

Филцовите панделки са страхотни декоративни елементи за коледни и новогодишни празници. Лентата тип зебло се използва най-вече за декориране на цветя и цветни букети, но намира приложение и в сътворяването на ръчно направени сувенири при комбинация с други подходящи материали за декорация.

Дантелените ленти са страхотно допълнение към картички и покани за сватби или бебешко парти. Могат да се използват, разбира се и за декориране на дрехи и други модни аксесоари.