Зебло /естествени влакна/

Настрой низходяща посока

30 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

30 артикула

Страница
на страница

Декорирането на цветя нямаше да е същото, ако в него не се използваше така умело декоративното зебло от естествени влакна. Това е много специфичен материал, който може да бъде използван по различни начини за внасяне на интересен вид и текстура не само при аранжирането на цветни букети, но и при изработката на различни крафт проекти.

Разгледайте колекцията на Dara.bg с уникални ресурси за декорация – сигурни сме, че тук ще откриете точно това, което търсите на цената, която ви устройва. Предлагаме няколко модела зебло, изработено от естествени компоненти и доста добро разнообразие от цветове. Не се колебайте да направите поръчката си още днес, избирайки високото качество и топ цената на нашите продукти.

Какво е зебло и за какво може да ви е от полза

Традиционното зебло е мрежеста материя, изработена от естествени материали, която се характеризира с голяма здравина. То се използва за изработка на чували, торби и други предмети за бита.

От друга страна имаме декоративно зебло от естествени влакна, което може да бъде изработено от памучна нишка, естествени конопени влакна и други натурални компоненти. Самата мрежа може да бъде по-гъста или по-рехава, в зависимост от търсения декоративен резултат. Често в лентите от зебло се поставят и метални елементи за по-лесно придаване на желаната декоративна форма при декориране с материала.

Декоративното зебло обикновено се продава на лента и на ролка. Ролката е в по-големи размери и най-често се използва за ефектно опаковане на цветни букети. Лентата се използва за връзване и пристягане на такива, както и за изработка на декоративни кантове в различни крафт проекти.

Намира приложение за изработката на най-различни декорации за дома – венци, свещници, сувенири, вази, декоративни бутилки, буркани и др. Също така напоследък се използва като декоративен елемент за създаване на интересен завършек на картички, покани и пликове в рустикален и винтидж стил.

Разнообразие от зебло ленти и ролки на топ цена

Искате да оборудвате домашната си работилничка с нови интересни текстури и интригуващ декоративен ефект, който лесно може да влезе във всеки следващ арт проект? В Dara.bg предлагаме голям набор от мрежести ленти от естествени влакна с различна ширина и дължина, с различна текстура и начин на заплитане, както и практични зебло ролки в разнообразие от цветове и дизайни и то на наистина изгодна цена.

Предлагаме и красиви декоративни решения в комбинация с дантела, които са идеални за направата на панделки и украсяване на трапези.

Разгледайте и другите ни красиви и изключително практични материали за декорация, за да комплектувате пълен арсенал за успешно завършване на всеки нов арт проект, с който се захващате.