Свещички за РД

За да бъде пълна радостта, вашата украса за парти за рожден ден неминуемо трябва да включва и подходящите свещички за РД. Това е толкова естествен елемент от украсата на тортата, липсата на който се отчита като съществен минус и някак отнема от цялостния ентусиазъм покрай радостното събитие. За да не забравяте да закупите такива, ви съветваме да ги поръчате заедно с останалата парти украса за щастливия повод.

За тази цел в нашия онлайн магазин сме ви подготвили цяла секция с предложения, от която да можете да изберете най-подходящите за стила на тортата и естествено, по вкуса на рожденика.

Разнообразие от свещи за рожден ден, с които тортата да засияе

Едно от най-големите предимства на свещите, които ще откриете в тази продуктова категория на Dara.bg е тяхната супер изгодна цена.

Може би сте забелязали как цените на тези артикули се покачиха през последните години, особено ако пазарувате от някой хипермаркет. Не е необходимо обаче да посещавате специализиран магазин за свещи, тъй като при нас ще откриете необходимото разнообразие от красиви свещи за рожден ден, с които да направите тортата още по-приятна за окото, освен за небцето.

Подберете подходящата свещ за рожден ден, която ще стои перфектно върху страхотната торта, която сте избрали и направете вълнението около духането на свещичките още по-голямо. Търсите нестандартни свещи за рожден ден? Стараем се да избираме най-интересното на пазара и да го предлагаме на своите клиенти на цена, отговаряща на 100% на предложеното качество.

В онлайн магазина ни можем да ви предложим забавни свещи за рожден ден, интересни свещи цифри, парти свещи за отбелязване на всякакви поводи, изискващи повече искра, свещи с надпис за закачливо настроение и още много други. При нас може да закупите също така свещи за рожден ден на едро.

Разполагаме с необходимото разнообразие от цветове и форми, така че те да се превърнат в естествено продължение на тортата и топ стилно решение.

Тук ще откриете различни модели свещи – от забавни детски свещи до луксозни свещи за РД в металически цветове (сребристо или златисто), стандартни свещички за РД, дълги свещи – пръчки, големи свещи за рожден ден, юбилейни свещи, свещички под формата на козметични продукти, свещички за мама или за тате с надпис, комплект единични свещички “Happy birthday” или надпис със същия надслов и още…

Парти аксесоари и украса за всеки повод на достъпна цена

Dara.bg е идеалното място за цялостно осигуряване на перфектната визия на всяко парти. Тук освен голямо разнообразие получавате страхотни цени, бърза доставка и уникално клиентско обслужване. Поръчайте и се уверете сами в това!

Настрой низходяща посока

45 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

45 артикула

Страница
на страница