Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Свещички за РД

Настрой низходяща посока

48 артикула

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

48 артикула

Страница
на страница

За да бъде пълна радостта, вашата украса за парти за рожден ден неминуемо трябва да включва и подходящите свещички за РД. Това е толкова естествен елемент от украсата на тортата, липсата на който се отчита като съществен минус и някак отнема от цялостния ентусиазъм покрай радостното събитие. За да не забравяте да закупите такива, ви съветваме да ги поръчате заедно с останалата парти украса за щастливия повод.

За тази цел в нашия онлайн магазин сме ви подготвили цяла секция с предложения, от която да можете да изберете най-подходящите за стила на тортата и естествено, по вкуса на рожденика.

Разнообразие от свещи за рожден ден, с които тортата да засияе

Едно от най-големите предимства на свещите, които ще откриете в тази продуктова категория на Dara.bg е тяхната супер изгодна цена.

Може би сте забелязали как цените на тези артикули се покачиха през последните години, особено ако пазарувате от някой хипермаркет. Не е необходимо обаче да посещавате специализиран магазин за свещи, тъй като при нас ще откриете необходимото разнообразие от красиви свещи за рожден ден, с които да направите тортата още по-приятна за окото, освен за небцето.

Подберете подходящата свещ за рожден ден, която ще стои перфектно върху страхотната торта, която сте избрали и направете вълнението около духането на свещичките още по-голямо. Търсите нестандартни свещи за рожден ден? Стараем се да избираме най-интересното на пазара и да го предлагаме на своите клиенти на цена, отговаряща на 100% на предложеното качество.

В онлайн магазина ни можем да ви предложим забавни свещи за рожден ден, интересни свещи цифри, парти свещи за отбелязване на всякакви поводи, изискващи повече искра, свещи с надпис за закачливо настроение и още много други. При нас може да закупите също така свещи за рожден ден на едро.

Разполагаме с необходимото разнообразие от цветове и форми, така че те да се превърнат в естествено продължение на тортата и топ стилно решение.

Тук ще откриете различни модели свещи – от забавни детски свещи до луксозни свещи за РД в металически цветове (сребристо или златисто), стандартни свещички за РД, дълги свещи – пръчки, големи свещи за рожден ден, юбилейни свещи, свещички под формата на козметични продукти, свещички за мама или за тате с надпис, комплект единични свещички “Happy birthday” или надпис със същия надслов и още…

Парти аксесоари и украса за всеки повод на достъпна цена

Dara.bg е идеалното място за цялостно осигуряване на перфектната визия на всяко парти. Тук освен голямо разнообразие получавате страхотни цени, бърза доставка и уникално клиентско обслужване. Поръчайте и се уверете сами в това!