Уважаеми клиенти, Петък 24 Май ще бъдe почивен ден. Весели Празници!

Фоторамки и албуми

Настрой низходяща посока

82 артикула

на страница
Настрой низходяща посока

82 артикула

на страница

Оглеждате се за перфектния подарък? Нека ви предложим нещо традиционно, но поднесено по интересен, ефектен и оригинален начин под формата на красиви и практични фоторамки и албуми. Сред тях ще намерите много варианти, подходящи за подаръци за рождени дни, сватби, годишнини и други специални поводи.

Подарете спомени на любимите си хора и те ще ги запазят завинаги не само на рафта у дома, но и в сърцето си. Предлагаме артикули, които са изработени с внимание към детайла, така че не само са практичен аксесоар за съхранение на любимите моменти, но и добре допълват домашния декор.

Независимо дали предпочитате класически, модерен или винтидж стил, Dara.bg определено има подходящото предложение за вас.

Изобилие от уникални фоторамки и албуми за страхотен подарък

В нашата колекция ще откриете чудесни варианти за подарък за най-различни поводи и адресати. Каталогът ни разполага с настолни фоторамки и такива за стена, крафт и музикални фоторамки, както и различни дизайни фотоалбуми.

Имаме предложения за различни размери снимки. Предлагаме както традиционни рамки и албуми, така и специални такива, в които има специални места, например за надписване на събитие или допълнителни интересни функции.

Тук ще откриете хоризонтални и вертикални фоторамки и изключително модерните рамки с връв и щипки, на които снимките се закачат с помощта на декоративните аксесоари, създаващи прекрасен детайл в интериора. Имаме и много красиви фоторамки колажи, събиращи няколко снимки в едно.

Разполагаме с фотоалбуми в различни размери – за 40, 80, 100 или 200 снимки, в които да може да поберете всички най-важни спомени.

Основните размери снимки, за които са предназначени те са 15 х 10 см. Предлагаме и фоторамки за размер 20 х 15.

Изберете фоторамка или фотоалбум според повода

Вече са минали достатъчно години, откакто споделяте всичко най-прекрасно със своята половинка? Създайте прекрасен сантимент като подарите ефектна фоторамка или пълен със спомени фотоалбум за влюбени, който може да бъде страхотен подарък за Св. Валентин, за годишнина от първата среща, първата целувка, от годежа или сватбата.

Бебешкият фотоалбум пък е прекрасен подарък за новородено и неговите родители.

Искате да зарадвате приятелката си от училище с нещо готино? Подарете ѝ албум пълен с ваши снимки, от които се вижда колко страхотно си прекарвате заедно и колко ценно е вашето приятелство.

Семейният фотоалбум е прекрасен подарък за юбилей на някой от родителите или прародителите в семейството.

Dara.bg се ангажира да предостави качествени подаръци под формата на красиви фоторамки и албуми, които съхраняват за дълго любимите ви спомени. Разгледайте нашата колекция днес и намерете идеалния начин да запазите спомените си живи за поколения напред.